Gökay sonuçtan çok memnun

Vivense Henry 6 Çekmece Şifonyer Montaj Problemi

02 Kasım 2023 15:54
Gökay'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Ekli video’da izleyeceğiniz gibi aldığım Henry şifonyerin alt 2 çekmecesi sürekli birbirine takılıyor. Konunun çözümü için teknik destek rica ediyorum.
Gökay b---.
Kazım Dirik mh. ---sok No. 20 Bornova/İzmir
Tel:533 4**1 93

NOT:Maalesef montaj ve teslimat elemanları sürekli bir ellerinde telefon, bir an önce işi bitirmek ve diğer işe yetişmek için yanlış ve eksik iş yapıyorlar.
Bu ürünün montajında eleman malzemeyi eve sokarken antre tavanındaki lambayı kırdı. Yatak odamız evin ikinci katında, malzemeleri 2. Kata çıkarmaya mecbur olmadığını söyleyerek bir de bana fırça attı.
Alelacele montaj yapınca da durum videodaki gibi oldu.
Bir başka örneği de 1 ay önce yazlığımıza aldığımız Nago köşe koltuk takımının teslimatında yaşadık. Yazlığımız yolun 2 kat altında bir konumda, merdivenler geniş, ancak taşıyıcı arkadaş yalnız geldiği, benim de belim problemli olduğu için koltukları tek başına indirmek zorunda kaldı. Neden 2 kişi gelmediklerini sorunca da arkadaşının başka bir markanın (k--- Mobilya) başka bir yerdeki teslimatına gittiğini söyledi.

Tek başına indiremediği koltuğu arkadaş yukarıdan aşağı merdivenlerde sürükleyerek indirdi. Yapma dememe rağmen bir şey olmaz, ambalaj iyi deyip devam etti.
Montajı bitirip gittikten sonra ise ertesi gün koltuğun alt iskelet tahtasında 1 cm kadar bir kopma-kırılma olduğunu fark ettik.

Dilerseniz foto gönderebilirim, ancak bu sorunlar beni çok yordu. Sanırım bunun için ayrı bir şikayet oluşturmamız gerekecek.
Bunu diğer şikayetlerimden de görüp değerlendirebilirsiniz. Yaptığım toplam 5 şikayetten sadece bir tanesi benden kaynaklı, ürünü beğenmemem ile ilgili... Diğerleri hep teslimat, montaj vs problemleri...

02 Kasım 2023 17:06 (Şikayetten 1 saat sonra)
17 Kasım 2023 17:55

Merhaba, İletmiş olduğunuz sorunlar çözülmüştür. Güzel günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

17 Kasım 2023 18:01

Teşekkür ederim.

19 Kasım 2023 16:40

Teşekkürler

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
17 Nisan 2025 18:23
Gamze sonuçtan memnun değil

Gamze
29 Eylül 2023 19:55
Vivense Bu Sistemsizlikle Ev Bile Yönetemez.
Vivense Bu Sistemsizlikle Ev Bile Yönetemez.
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Gözde
03 Kasım 2025 11:28
Vivense Mobilya Teslimatında Eksik Yanlış Ve Kirli Ürün Mağduriyeti
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Vivense Köşe Takımında Sürekli Arıza Değişim Talebim Reddedildi Mağduriyetim Büyüyor

29 Haziran 2025 05:02

Yunus