Vivense Aksaray Şube Şikayet

06 Eylül 2024 13:40

Vivense Aksaray Şubesi'nden koltuk takımı aldım. 2 ay sonra teslim edilir dendi fakat görüşmelerim sonucunda Eylül ayında teslim edilecek ürün Ekim'de teslim görünüyor diyorlar. Böyle bir saçmalık olamaz. Acil dönüş istiyorum. İadede bile kesinti olacağı söyleniyor. Paramızla rezil oluyoruz.

09 Eylül 2024 12:15 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba , Siparişinizi kontrol ederek size daha detaylı bilgi verebilmek için sipariş numaranızı veya siparişe kayıtlı iletişim bilgilerinizi (telefon - mail adresi) bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

11 Eylül 2024 16:43

12 Eylül 2024 17:38

25 Eylül 2024 16:32

Bir daha asla Vivense markasını tercih etmeyeceğim ne dönüş var ne bilgilendirme var parasını alırken bin defa arıyorsunuz ama bu kadar sorumsuz bir firmayla karşılaşmamıştım madem teslim edemeyeceksiniz dediğiniz zamanda niye öyle bilgilendirme yapıp mağdur ediyorsunuz bu zamana kadar 10 farklı firmadan alsaydım hepsi gelmiş olacaktı tek kelimeyle pişmanlık numaradamdan acil dönüş istiyorum

Yusuf
28 Eylül 2023 13:46
Esranur sonuçtan hiç memnun değil

Esranur

"Teşekkürler"
Rumeysa sonuçtan çok memnun

Rumeysa
05 Eylül 2023 11:51
"Anında çözüm sağladığınız için teşekkür ederim."

Mesut
09 Aralık 2024 10:39