Vestel'in İlgisiz Ve Bilgisiz Teknik Personel Ekibi

Vestel'in İlgisiz Ve Bilgisiz Teknik Personel Ekibi
27 Haziran 2024 20:03

Vestel Markasına ait 18 lik bir klima aldım. Ürünü kurmaya teknik ekip geldi. Fakat dış cepheye motoru yerleştiremeyeceklerini dış cepheye kurulumun olmayacağını söylediler ve klima kurulumunu yapmadılar. Aynı binada ikamet etmekte olan bütün komşularımın klima motorları aynı cephede dışarıda montajlı. Bunu teknik ekibe gösterip. Peki onlar nasıl kurdu dediğimde aldığım cevap. Onlar nasıl kurdu bilemiyorum ama biz kuramayız oluyor. Vestel müşteri hizmetleri ile görüşme sağladığımda müşteri temsilcisinden aldığım cevap ;Gelen kişiler teknik personel, böyle şeyler olabiliyor. Eğer kurulacak olsa yapılır onlar bakıp ona göre bilgi veriyorlar diye cevap alıyorum. Vestel markasının teknik personellerinin bilgilerinin eksik olduğu belli. Umarım öncelikle teknik personellerini geliştirler. Vestel marka ürün aldığınızda öncelikle ekibin kurup kuramayacağını kontrol ettirilmesi gerekiyor. Evimde çoğu ürün Vestel ve daha önce böyle bir mağduriyet yaşamadım. Ve aslada tercihim olmayacak kimseye de önermiyorum. Fotoğraf ve videodakiler farkı markaların komşularımın kullandığı klimalar ve hepside dış cephede sabitli. Kaliteli markaların teknik servisleride bilgili oluyor. Umarım Vestel markasıda diğer markaları örnek alır.

28 Haziran 2024 11:35 (Şikayetten 15 saat sonra)

Sadık
Sadık

Bende önceden keşif ekibi çağırdım aynı şekilde merdivenle 3 metre yüksekliğe asamiyacagini söylediler yere kurulum yaparız dediler bende Arçelik keşif ekibi çağırdım onlar istediğiniz yere kurulum yaparız dediler bu yüzden tercihim Arçelik oldu servis yüzünden Vestel pişmanlık

Samet sonuçtan hiç memnun değil

Samet
05 Temmuz 2024 18:27
Mine sonuçtan çok memnun

27 Haziran 2023 22:34
"Kısa sürede iletişime geçip gerekli müdahaleleri yaptıkları için teşekkür ederim. Tespite gelen uzman personel de, kurulumu düzelten ekip de müşteri memnuniyetini sağlama konusunda gayet başarılı."
Vestel Klima Servis Sorunu
Nihat sonuçtan çok memnun