Vestel Yetkili Servisin İlgisizliği Yüzünden Daha Büyük Sorunlar Çıktı

Vestel Yetkili Servisin İlgisizliği Yüzünden Daha Büyük Sorunlar Çıktı
20 Haziran 2024 11:51

Vestel marka buzdolabı, elektrik gidip geldikten sonra tuhaf bir şekilde motorundan ses gelmeye başladı. Ardından motor kısmından hem derin dondurucuya hem de buzdolabının içine plastik kokusu geldi. Yetkili servisi aradık; 15 Haziran günü servis geldi. Gelen eleman ya işi bilmiyordu ya da acelesi olduğu için ilgilenmedi. Motorda farklı bir ses olduğunu duydu, motorun içinde pis bir plastik kokusu olduğunu anladı. İçine baktı ve 'Dolap soğutuyor, yapacak bir şey yok.' dedi. Koku içinse 'İçine kömür koyun.' deyip gidiyordu. Kendisine dedim ki: 'Bakın, bu ses normal değil ve motor kısmından bir koku geliyor. Siz gittikten sonra bir sıkıntı olmasın. Yarın bayram, siz de kapalısınız ve bir hafta kimseye ulaşamayacağım.' 'Bir şey olmaz.' dedi, 'Motor çalışıyor.' 16 Haziran gecesi saat 3'te motor alarm verdi, o gün bugündür çalışmıyor. Bayramda rezil olduk. Bizi 4 gündür evde dolapsız bıraktı; ne soğuk suyumuz var, misafir geliyor. Dolabın kapağını açmaya korkuyoruz, evin içine pis koku yayılıyor. Yetkili servisteki elemanın ilgisizliği yüzünden başımıza neler geldi. Yetkili kişi o zaman ilgilenseydi belki de küçük bir hataydı, halledebilirdi. Ama bugünkü çıkan problem daha büyük bir arıza, çünkü motor hiç soğutmuyor. Bu da demek oluyor ki bize yüksek bir meblağ hesap kitleyecekler. Belki de servisteki eleman motor bozulsun, sonra gelip hallederiz diyerek çekip gitmiş olabilir. O günkü adamın gelip görüp çıkmasından acelesi olduğu belliydi.

24 Haziran 2024 17:03 (Şikayetten 4 gün sonra)

Semih

Merhabalar bu Vestel dolabın modeli ve kodu nedir

Tuğba
16 Ağustos 2024 09:19