Savaş sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Ürün Ve Servis Kalitesizliği

Savaş
27 Eylül 2023 02:20

Vestel çamaşır bulaşık buzdolabı ankastre set ve elektrikli süpürge aldım sıfır buzdolabı kurulduktan 4 gün sonra kapılardan vakum sesi başladı. 4. Gün tahliye plastiği diye ekstra parça takıldı olmadı daha sonra bir de dolap çalışırken sanki evde cırcır böceği var gibi ses yapmaya başladı. Belki 20 sefer servis geldi. Daha 45 günlük ürüne çözüm yok buzdolabı kasası var medefe yani darbe alması imkansız sol yanında göçük var dolabın içinden farklı parça çıktı içinde unutmuşlar ve bu süreç sonunda her şey normal dediler ve hafta 7 gün biz evde 4 gün servis bekledik gelmedikleri günlerde hariç Vestel pişmanlık ve sattıkları ürünlerin arkasında değiller. Ben mağdur oldum. Ha bu arada çamaşır makinesinin plastik ayağını da penseyle kesip yerine oturtmaya çalışmışlar. Onu da dolap için gelen servis değiştirdi bu koca Vestel'e yakışmadı. Milli olsun dedik ama ağzımız yandı paramız ve vaktimiz boşuna gitti ve sıfır ürünü arızalı olarak kullanmak zorunda kaldık. Vestel pişmanlıktır.

27 Eylül 2023 02:12

Vestel den uzak durun sattığı malın arkasında durmayan paranızı sömüren yerli gurur diye gördüğümüz beş para etmez ve dalga geçen bir firma hatasını kabul etmez her şey ürünleri pazarlayana kadar sonrası yok benim dilim yandı sizlerinde yanmasın 45 günlük dolaba 20 sefer servis geldi ve çözüm yok

27 Eylül 2023 15:57 (Şikayetten 13 saat sonra)

Vestel Pişmanlıktır. Başka Marka Araştırın Derim

23 Nisan 2024 18:17

Vestel Buzdolabı Ürün Hatalı

Sinem
03 Haziran 2024 11:39

Burak
20 Nisan 2024 16:37
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
15 Temmuz 2023 15:43