Vestel Pişmanlıktır. Başka Marka Araştırın Derim

23 Nisan 2024 18:17

Vestel büyük bir pişmanlık! O kadar pişmanım anlatamam.
7-8 ay önce yeni evime taşındığım için çamaşır makinemi + buzdolabımı değiştirme kararı aldım ve maalesef Vestel markasını seçtim. Çamaşır makinesi ilk 2 ay düzgün çalıştı ve sonra olanlar oldu. Aşırı ses çıkarmaya başladı, çok kötü sinirimi altüst eden bir koku yayıldı hep eve çamaşırları bekletmeden çıkarmama rağmen, makineye toz çamurlu günlerce pis beklemiş kıyafet atmamama rağmen makine ve kıyafetler hep kötü kokuyordu. Servisi çağırdık burası AP ayrı re za let! Servis, müşteri mağduriyeti giderme 0 müşteri temsilcileri umurumda değil zaten kayıt açıp tınlamıyorlar bile, neyse olabilir bozuldu dedik çağırdık, götürüldü günlerce makinesiz bekledik. Eve getirilen makine hem sorun giderilmemiş, hem makinenin altını kırmışlar utanmadan o şekil getirdiler hem asıl olay müşteri hatası yazılmış açıklamaya :) her neyse totalde 4 defa servis çağırdık. Asla ilgilenmediler değişim istedik umursamadılar. Tuhafıma giden yepyeni makine bozulduğunda koskoca Vestel nasıl müşterinin mağduriyetini gidermek için inisiyatif alıp değişim yapmaz? Bir daha asla Vestel almayız dedik neyse dedik aylardır mağduruz şimdi de buzdolabı bozuldu :) şaka gibi. Uza k durun bu markadan cidden! Buzdolabı için aradık bu sefer aynı gün gelmediler sabah aramama rağmen, ertesi gün gelip içindeki kart yanmış:). 5gün sonra bozulan parça geliyor. Ve o gün bugün. Malzemelerimiz mahvolmuş, bugün hallolur diye beklerken. Daha paletinden çıkan teknik servis gözümüzün önüne açtı yeni parçayı. Kusura bakmayın bu da bozuk deyip gitti. Biri anlatsa inanmazdım. Allah ıslah etsin. Halada değişim yok arıza giderilene kadar yedek ürün yok. İ iğren ç bir firma! Yarın sabah Tüketici Mahkemesi'ne gideceğim artık siz müşterilerinizi böyle mağdur edin bakalım. Profesyonellik sıfır!

25 Nisan 2024 11:44

10 gün önce ise buzdolabımızın ana kartı yanmış yetkili servis ertesi gün geldiği için sabah aramama rağmen her şeyim çöp oldu. Servis geldi ve 3-4 gün sonra gelip ana kartı değiştireceklerini söyledi, Vestel inisiyatif alıp yedek bir buzdolabı getirmeye tenezzül bile etmedi mağdur bırakıldık. İşin en Trajikomik yanı yeni ana kart fabrikadan çıkan ana kart takılmaya geldiğinde bu da bozuk deyip çekip gittiler. E buzdolabı getirir misiniz dediğimde maalesef denilip konu kapandı. Allah sizin elinize düşürmesin. Ve maddi manevi tazminat açacağım. Başkaları çekmesin inşallah. Tüketici mahkemesindede arayın hakkını arkadaşlar hiç kadere bırakmayın. İşini hakkıyla, etik bir şekilde yapan kalmamış!

25 Nisan 2024 08:59 (Şikayetten 1 gün sonra)

Elif
26 Nisan 2024 10:35

Hiçbir şeye çözüm bulmuyorsunuz. Bugün 9. Gün tüm gıdalarımız çöp olmuş yedek bir buzdolabı göndermek bu kadar zor olamazdı. Verdiğimiz numaraları arasak ne olacak? Çözüm yok robot gibi tekrarlanan cümleler. Umursamaz haller. Hakkımı helal etmiyorum. Sizden aldığım çamaşır makinesi de buzdolabıda 7 aylık ve bozuldu ve servisten gelem arkadaşlar için değil bu sözüm ama firma, Gölbaşı servis bölümü asla profesyonel çalışmıyor.

Vestel'den Aldığım Sıfır Ürünlerde Hasar Ve Yetersiz Servis Deneyimi

08 Ağustos 17:40
Savaş sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Ürün Ve Servis Kalitesizliği

Savaş
27 Eylül 2023 02:20
Sevda sonuçtan hiç memnun değil

Sevda
20 Temmuz 2024 10:59