Vestel Televizyonda Sınıfta Kaldı Ve Yardımcı Olmuyor

12 Ocak 2024 20:591.579
Özkan'ın Teşekkür Mesajı
İlk irtibata geçtiğinde olumsuz dönüş sağlamış olsalardı biraz gecikmeli olsa dahi sonra üründe değişim sağladılar. Vestel ailesine teşekkür ediyorum.

01.11.2022 tarihinde satın aldığım 75 inç televizyonu, düğün dolayısıyla 21.08.2023 tarihinde kullanmaya başladım. Ardı ardına çeşitli sorunlar yaşadım. Sistem güncellemesi ve ana kart değişikliği yapıldı ancak sorunlar devam etti. Hoparlör subwooferinde de problem oluştu. Teknik servis, ana kart ile ses sisteminin değiştirilmesi gerektiğini belirtti.

İki ay içinde iki kez ana kart değişimi yapılmasını kabul edemedim ve ürünün değişimini talep ettim. Vestel tarafından arandım ve değişim yapılamayacağını, televizyonun atölye ortamında ana kartın değiştirileceğini, subwooferin yenileneceğini ve yazılım yüklemesi yapılacağını ifade ettiler.

Eğer bu işlemler de sorunu çözmezse şaşı değişikliği yapılacağını söylediler. Ancak arızaların sürekliliği nedeniyle bu onarımları kabul etmeyerek ürün değişimi talep ettim. Vestel yetkilisi, değişim konusunda yardımcı olamayacaklarını ve onarımı kabul etmemem halinde arıza kaydını kapatacaklarını bildirdi ve işlemi sonlandırdı. Televizyon konusunda maalesef beklentilerimin altında kaldılar.
Bu durum, müşteri memnuniyeti açısından oldukça olumsuz ve insanların sabrını zorlayan bir durum.

15 Ocak 2024 10:13 (Şikayetten 2 gün sonra)

17 Ocak 2024 17:38

Tarafıma firma tarından hala bir dönüş sağlanmadı. Evdeki tüm ürünlerim Vestel ama bu tutumlarından sonra bir daha Vestel mi? Asla... Bir daha başkasına tavsiye etmek mi? Asla... Şahsi görüşüm bu markanın yakınından geçmemek.

6 Şubat 2024 15:38

Umut
Umut
26 Şubat 2024 23:13

Sorununuzu nasıl çözdünüz acaba? Bize de bilgi verebilir misiniz

Vestel 43 U 9600 Smart TV Ana Kart Arıza

Zeki
Zeki
13 Mart 2024 15:532.526

Vestel marka 43 inç ekran Smart TV'yi satın alalı 2 yıl olmasına rağmen, ik...

Vestel 43 U 9600 Smart TV Ana Kart Arıza

Vestel Televizyonun Bitmeyen Sorunları Ve Çözüm Beklentisi

Bilal
Bilal
20 Nisan 2025 00:50775

Vestel Televizyon Sürekli Arızalı, Çözüm Yerine Oyalama! 2022 Mart ayında Vestel'den aldığım televizyon, sadece 5 ay s...

Tümünü Gör
Vestel Uygulama Mağazası App Store Sorunu