Kenan sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2023 14:05

Garantisi devam etmekte olan ve 24.07.2023 tarihinde görüntüsünde gelgit şeklinde titremeler oluşan televizyonum için Vestel müşteri hizmetlerine tamir kaydı bıraktım. Televizyonumu 25.07.2023 tarihinde kontrole gelip, panel arızası var diyerek götürdüler ve 04.08.2023 tarihinde tamir ettik diyerek getirdiler. Televizyonu getiren personel televizyonu açtığında ekrandaki logoların, çizgilerin ve insan yüzlerinin önceki gibi net olmadığını, bulanık gözüktüğünü kendisine söyledim. Televizyonuma daha kötü bir panel takmışsınız dedim. Personel çözümmüş gibi televizyonu en kontrastlı ayarlara çekti ama hiç fayda etmedi. Zaten ben televizyonumu standart modda bile izlesem görüntüler netti. Personele eski ve yeni panel markasını sorduğumda önceki panel Panda, yenisi de hkc dedi ve atölye şefimiz sizi arayacak deyip televizyonu bırakıp gitti. Koca firmanın spot piyasasında müşteriye mal çakmaya çalışan adamlardan farkı kalmamış. Ey Vestel yetkilileri bir an önce bu akıl almaz işi düzeltmenizi bekliyorum, yoksa tüm kanuni haklarımı sonuna kadar kullanacağım.

05 Ağustos 2023 08:26
Vestel Tamir Edeceğiz Diye Götürdükleri Televizyonu Daha Kötü Getirdiler

Televizyonumun kenarlarını da çizmişler. Mahalledeki televizyoncuya verseydim böyle kalitesiz hizmet almazdım.

07 Ağustos 2023 13:45 (Şikayetten 2 gün sonra)

19 Mart 2025 11:19

Televizyonumu Tüketici Hakem Heyeti'nin kararı ile değiştirtmiş bulunmaktayım. Kanunlar ve uygulayıcılar da olmasa biz ne yapardık?!

Abdulkerim sonuçtan hiç memnun değil

Abdulkerim
20 Nisan 2024 16:20
Zühre sonuçtan memnun değil

Zühre
26 Aralık 2023 22:29

Sezer
19 Temmuz 2023 17:02
Mete sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2023 14:20
Esmagül sonuçtan çok memnun

Vestel 65UA9631 TV Arızası

Esmagül
16 Ağustos 2024 21:19
"İlk kez Vestel marka ürün kullanıyorum. Vestel genel merkezine teşekkür ediyorum ilgi ve alakaları için, her türlü seçeneği sundular. TV değişimi istedim kısa süre içerisinde sıfır TV yolladılar."

Vestel Kategorileri