Zeynep
13 Ocak 2023 17:17

22 Aralık'ta sp 111S su sebili aldık. Fark ettik ki normal ve soğuk bölümünün ikisinden de soğuk su geliyor. Geldiler sebili aldılar gittiler. Onarım istemedik aynısının yenisi getirdiler. Soğuk su düğmesini açtık ve yine fark ettik ki yine normal de soğuk su geliyor. Ve yine durumu bildirdik. Yetkili sıfatıyla c** bey adın da birisi bizi aradı ve bu sebillerin böyle olduğunu normal su gelmesi için önce 3 bardak su boşaltmamız gerektiğini ve bunu 1 saatte bir tekrar etmemiz gerektiğini söyledi. Evet gerçekten inanılır gibi değil. Küçük bir çocuğumuzun olduğunu ve onunda kendisi su doldurduğunu bu durumda nasıl olacak? Diye sorduğumuzda ise çocuğumuza eğitim vermemiz gerektiğini söyledi. Yetkili olarak konuştuğumuz kişinin gerçekten telefon şakası filan yaptığını düşünüyoruz. Sen kimsin ki benim çocuğuma eğitim vermem gerektiğini üstelik bozuk bir cihaz için olur olmaz tespitler yapıp söz de onarım amaçlı saçma çözümler üretip bu şekilde konuşabiliyorsun. Sonuna kadar iade hakkımız var bozuk ürün kusurlu ürün bu iş eğer çözülemez ise Tüketici Mahkemesi'ne kadar gidecek. Buradan tüm yetkililere duyurulur. Önce personel bilgilensin sonra bizi bilgilendirsin.

profile profile
20 Ocak 2023 15:23 (Şikayetten 6 gün sonra)

Muhammet

Ben böyle bir saçmalık görme dim normal yazan yerde de soğuk su gelecekse neden normal yazdınız Aklınıza sasıyorum bunu yapan mühendiz hangi kafa yapısı var bilemedim bunu çocuğa verseniz o bile böyle bir hata yapmaz yazık yazık acıyorum Vestel'e.

Muhammet

Bir daha Vestel mi yok yok

Vestel Kategorileri