26 Ekim 2023 13:292.424
Beyhan'ın Teşekkür Mesajı
Sürecin biraz daha hızlı ilerleyebilirdi ama yine de yapılan işten memnun kaldım. Teşekkürler Vestel!

21. Ekim. 2023, cumartesi günü akşam saat 16:00 sularında Vestel marka set üstü ocağımızın camı bomba gibi patladı. Şirketi hemen aradım ve bana pazartesi günü saat 17:00 - 19:00 arası teknisyen randevusu verildi. Pazartesi teknisyen geldi - 15:00 yaşında stajyer bir öğrenci. Böyle ciddi bir durum için, Vestel firmasının yetkili servisi, daha okul okuyan, mesleki yeterlilik belgesi olmayan bir stajyer göndermesine ben anlam veremiyorum.
Nitekim, bugün beni Vestel fabrikasından aradılar ve evimize tekrar servis elemanı gelip, "... Ocağın takıldığı yerin ölçümleri yapılacak..." dediler. Sayın Vestel yetkililerine sesleniyorum. Prosedürden bahsediyorlar, ama prosedürü kendileri uygulamıyorlar. Madem ölçü alınması gerekiyor, neden yetki ve yeterlilik belgesi olan bir teknisyen gönderilmedi daha ilk servis randevusunda? Neden o zaman gerekli ölçümler yapılıp fabrikaya iletilmedi? Cumartesi gününden beri 5 gün geçti ve biz hala evimizde yemek pişiremiyoruz.
Bizimle ilgilenen hiç kimse olmadı. Ben iletişime geçip aramasam kimsenin umurunda değil. Vestel gibi büyük bir markadan bunu beklemiyordum, ama tüm düşüncelerim altüst oldu. Artık Vestel duyunca kulaklarımı tıkayacağım.

26 Ekim 2023 16:07 (Şikayetten 2 saat sonra)

Beyhan
26 Ekim 2023 16:23

Merhaba Sayın Vestel yetkilileri. Cumartesi gününden beri beni sadece bugün bir hanım aradı ve prosedürü uyguluyoruz diye beni bilgilendirdi. Çok ilgisizsiniz, sadece bunu söylemek istiyorum. Artık başka bir marka ocak almayı düşünüyorum. Saygılarımla.

Beyhan
13 Aralık 2023 19:17

Vestel Marka Set Üstü Ocakta Paslanma Oluştu

20 Mayıs 2024 11:361.932

Vestel marka set üstü ocağımı 2017 yılı Ekim ayında satın aldım. Çelik olmasına rağmen paslanmalar oluştuğunu fark ettim...

Vestel Markasının Sorumsuzluğu Ve Servis Problemi

11 Eylül 2024 13:572.016

Vestel servisini elektrikli ocağımızın en büyük gözünün sönmemesi, devamlı yanması sebebiyle çağırdık ve 13/08 tarihinde...

1 Destek

3 Aylık Cihazın Çözülemeyen Çözülmek İstenmeyen Sorunu Vestel!

3 Aylık CihazınÇözülemeyen Çözülmek İstenmeyen Sorunu Vestel!

Alihan
Vestel Set Üstü Ocakta Tencere Ve Tavalar Kayıyor