Sergen sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Senesi Dolmayan Televizyonu Bozulunca Tamir Etmiyor!

Sergen
13 Temmuz 2023 19:19

Vestel'den sipariş ettiğim 55ua9600 55" 4K Android TV cihazım geldikten sonra çok sınırlı kullanımına rağmen senesini doldurmadan görüntünün tüm ekranda gitmesi sorununu başlattı. Televizyon çalışırken birden bire ekranda görüntü gidiyor ve bazen geri geliyor, bazen gelmiyor. Servise gönderilmesi sonrası servisten "biz televizyonu günlerce açık bıraktık böyle bir sorunla karşılaşmadık" şeklinde cevapla hiçbir işlem yapılmadan geri getirildi.

Sonrasında kanıt olarak video çekilip tekrar paylaşılarak servise verildi. Servis verilen görüntüleri incelemeden "fabrika aranıp danışıldı müşteri hatası olduğu belirtildi. Televizyon düzgün kapatılmadığı için olmuş olabilir" şeklinde akılla alay eder bir dönüşle yine herhangi bir işlem yapmadan geri gönderdi. Müşteri hizmetlerine durumu izah ettiğimde "RAM dolduğu için oluyor" şeklinde bir dönüş aldım.

Herkesin ayrı bir şey söylemesi sonrasında özel olarak bir müşteri hizmetleri temsilcisi ulaştı ve sürecin bir tadilat sağlanmadan sonuçlandırılacağı bilgisini verdi. Yasal haklarımı kullanacağım. Vestel mal satıp arkasında durmayan bir firmadır. Videoyu burada da paylaşıyorum.

14 Temmuz 2023 09:04 (Şikayetten 13 saat sonra)

Sergen
12 Ağustos 2023 16:14

Cevabın verildiği 4 haftalık süre içerisinde tarafımla herhangi bir iletişime geçilmemiştir. Firmaya ve bu şikayeti görüntüleyen kişilere durumu bugün itibariyle Tüketici Hakem Heyeti'ne "malın yenisi ile değiştirilmesi" talebiyle taşıyacağımı bildiririm.

Uğur sonuçtan çok memnun

Uğur
12 Ekim 2024 13:43
"Şikayetimi çözüme kavuşturduğunuz için medya sorumlularına ve ekibinize teşekkür ederim. Servis elemanlarının profesyonelliği için hepsine teşekkürlerimi iletin lütfen. İyi çalışmalar."
Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

Yaşar
17 Mayıs 12:42

25 Nisan 2024 20:36
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Vestel TV Değişim Sürecinde Mağduriyet

İsmail