Vestel Rustik Ankastre Setinin Renk Atımı

Vestel Rustik Ankastre Setinin Renk Atımı
26 Temmuz 2023 11:09

Merhaba Vestel rustik set aldığıma o kadar pişmanım ki daha öncesinde ocağındaki düğme vs renk atımı oldu. Müşteri hata vs denildi sonra değiştirildi kendi evime geçince ankastre kullanmaya başladım. Düğme ve yan tarafları aspiratör ızgaraları bile renk attı. Kesinlikle hatalı bir ürün serisi diye düşünüyorum. İlgi alaka zaten sıfır direk müşteriyi suçlama

07 Ağustos 2023 17:09

Sorunum çözümlenmedi. Buraya oluşturmuş olduğum şikayet üzerine Vestel servisten geldiler ürünlerin resimlerini çekip ertesi gün konu ile ilgili dönüş yapacaklarını söylediler aradan 4 gün geçmesine rağmen dönüş yok buna istinaden tekrardan aradım tekrardan servis gelecekmiş ne zaman geleceği belli değil yoğunluk vs var dediler. Ben bu kadar ilgisiz çözüm odaksız bir firma görmedim insanları mağdur etmenin anlamı nedir? Sürekli müşteriden kaynaklı sıkıntı diyorlar sen bu ürünü üretmişsen eğer her türlü ürünün arkasında duracaksın alt tarafı renk atan ürünler değişecek maliyeti ne kadar olabilir maliyeti bu kadar yüksekse neden satıyorsunuz arkasında durmayacağınız ürünü

06 Ağustos 2023 11:37

26 Temmuz 2023 16:51 (Şikayetten 5 saat sonra)
04 Ağustos 2023 14:01

Ebru sonuçtan çok memnun

24 Nisan 2024 20:54
"Kısa süre içinde dönüş sağlandı ve değişim yapacaklarını söylediler teşekkür ediyorum :)"
Vestel Rustik Ocak Şikayet
Seçil sonuçtan hiç memnun değil

Seçil
25 Nisan 2024 15:38
Vestel Rustik Ankastre Set
Elif sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2023 01:04
Vestel Ankastre Ocak Fırın Kurulum Ve Kusurlu Ürün
Vestel Ankastre Ocak Fırın Kurulum Ve Kusurlu Ürün
Elifnur sonuçtan memnun

Elifnur
22 Ocak 2025 11:34
"Marka iletişime geçti ve parçaları 1 kereye mahsus garanti kapsamında değiştirdi. Teşekkürler..."
Vestel Ankastre Setin Boyası Neden Atıyor?
Hümeyra sonuçtan hiç memnun değil

Hümeyra
02 Ekim 2024 01:56