Mevlüde sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Robot Süpürge Devam Eden Sensör Arızası Ve Uzatan Servis

Mevlüde
21 Şubat 2024 17:53

Vestel marka robot süpürgeyi 8 ay önce satın aldım. Başlangıçta işimi göreceğine şüphe etmeden tercih ettim; ancak zamanla fark ettim ki robot süpürge, evimizdekinden çok serviste vakit geçiriyor. 8 ay içinde en az 5 kez servise gitmek durumunda kaldı ve her seferinde iki ila üç hafta kadar orada kaldı. Sürekli olarak lazer sensörü sıkışıyor ve arıza yapıyor, bu nedenle çalışmıyor. Satın almış olmaktan büyük pişmanlık duyuyorum. Keşke o zaman biraz daha fazla ödeyerek daha kaliteli bir marka tercih etseydim. İki çocuğum var ve robotun servisten ne zaman döneceğini beklemek zorunda kalmak oldukça sıkıntılı. Çalışan bir birey olarak, işimi kolaylaştıracağını düşünerek aldım; ancak maalesef hayal kırıklığına uğradım. Sürekli olarak servisi aradığımda 'Sizi arayacaklar' yanıtını alıyorum ve iki hafta geçmesine rağmen hala geri dönüş olmadı. Robotumun ya tamamen tamir edilmesini ya da iade edilmesini istiyorum. Artık Vestel markasının robot süpürge kalitesine güvenmiyorum.

22 Şubat 2024 10:16 (Şikayetten 16 saat sonra)

Murat sonuçtan çok memnun

Murat
28 Ekim 2024 22:47
"Vestel e ilgi ve alakasima Teşekkürler"
Yeşim sonuçtan çok memnun

Yeşim
02 Mayıs 2024 20:20

Tunahan
11 Aralık 2024 00:13
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
09 Temmuz 2024 23:37
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
15 Nisan 14:51