Ali sonuçtan hiç memnun değil

26 Şubat 2024 18:57

Vestel 65QA9700 marka ve model bir televizyon satın aldım. Ürünü 14 Şubat'ta aldım ve ertesi gün Ankara'daki Ceylan Teknik Servis tarafından kurulumu gerçekleştirildi. Kurulum sırasında cihazın RGB piksel ve gölge kontrolü yapılırken, birkaç ölü piksel ve üç farklı bölgede gölgelenme problemi tespit edildi. Ayrıca cihazın tam ortasında piksellerden daha büyük siyah bir leke bulunmaktaydı.

Bu durum teknik servis tarafından kayıt altına alındı ve Vestel Genel Merkez'e bildirildi. Cihazın ekranının atölyede temizlenmesi gerektiğine karar verildi. Ceylan Teknik Servis, televizyonu alarak atölyeye götürdü ve temizliği yapıldıktan sonra üç gün sonra geri getirdi. Servis, kurulumu yeniden yaptığında, ekranın gölgelenme sorununun devam ettiği ve birkaç yerde piksel problemlerinin sürdüğü görüldü. Sadece ortadaki siyah leke düzeltilmişti. Beyaz ekranda beş metre uzaktan dahi rahatsız edici şekilde belli olan gölgeler mevcut. Tekrar fotoğraf ve video çekimi yapılarak durum Vestel Genel Merkez'e iletilmiştir. Vestel ile yaptığım görüşmede, televizyonun tekrar atölyeye alınarak ekran temizliği yapılması gerektiği servise bildirilmiş.

Saygıdeğer Vestel yetkilileri, bu cihaz sıfır ve yalnızca bir haftalık. Yaklaşık 30 bin lira ödeme yaptım ve cihaz bir deneme tahtası değil. Bu kadar yüksek bir meblağ ödedikten sonra, sürekli 'sök-tak' işlemi yapılmasını kabul edemem. Eğer ekran açılıp lekeler giderilebilseydi, bu işlemi zaten servis gerçekleştirebilirdi. Genel merkezin ısrarla temizlik işlemi yapılmasını talep etmesinin sebebini anlamıyorum. Lütfen cihazın değişimini acil olarak talep ediyorum. Beni mağdur etmemenizi rica ediyorum. Vestel markasını tercih etmemin sebebi, müşteri memnuniyetine verdiği önemi duymamdan kaynaklanıyor. Bu durumda cihazımı olduğu gibi kullanmaya devam edeceğim.

08 Mart 2024 00:22

Sayın Vestel Yetkilileri rica ediyorum lütfen benim sorunumu çözer misiniz? 65QA9700 marka model cihaz almıştım. Cihazda gölge ve piksel sorunlarından dolayı değişim kararı alındı. Eski cihazımda gerçekten güzel siyahlar vardı. Değişimden gelen cihazda siyah adına hiçbir şey yok griye yakın renkler mevcut. Bu şekilde izlemeye çalışıyoruz resmen. Özellikle gece çok rahatsızlık veriyor. Dikey ve paralel şeklinde siyahımsı grimsi morumsu ekranda problemler var. Lütfen rica ediyorum. Yetkili servisi göndererek gündüz fotoğraf videosunu neden istediğinizi anlamadım açıkçası. Cihazın Anti glear oranı %2 zaten tüm ışığı alıyor sorun gündüz de değil gece TV izlemek zehir oluyor. Gündüz Panel sorunlarını minimuma indirger gün ışığı. Ben gece baktığımda yatayına dikeyine mor sarı renkler var. Beyaz ekran alt ve üst kısımda sarımsı renkler mevcut. Ben bu cihazı kabul etmiyorum lütfen sayın Vestel yetkilileri. Bana TV kontrol edilerek gönderilsin artık. Bununla uğraşmak istemiyorum artık. Ben bir dünya para verdim cihaza. Yazık değil mi bize. İade istemiyorum bakın değişim istiyorum yalnız kontrol edilsin paneli. Artık bu işkenceyi çektirmeyin lütfen. Müşterileriniz yanında olduğunuz için Vestel TV aldık biliyoruz ki bu sorun da çözülecektir.

07 Mart 2024 14:59

Sayın Vestel Yetkilileri lütfen artık benim sorunumu çözer misiniz? 65QA9700 marka model cihaz almıştım. Cihazda gölge ve piksel sorunlarından dolayı değişim kararı alındı. Eski cihazımda Sakai panel 4000:1 kontrast kullanılırken gerçekten güzel siyahlar vardı keşke gölgeli ve piksel sorunları olmasına rağmen kullanmaya devam etseymişim. Yeni gelen cihaz da hkc panel kullanılmış. 5000:1 kontrast oranı olmasına rağmen siyah adına hiçbir şey yok gri olarak izliyoruz resmen. Özellikle gece çok rahatsızlık veriyor. Dikey ve paralel şeklinde siyahımsı grimsi ekranda problemler var. Lütfen rica ediyorum. Yetkili servisi göndererek gündüz fotoğraf videosunu neden istediğinizi anlamadım açıkçası. Anti glear oranı %2 gündüz ışığı vuruyor cihaza zaten. Gündüz Panel sorunlarını minimuma indirger gün ışığı. Ben genelde gece bakıyorum TV me. Siyah yok TV de onun yerine yatayına dikeyine mor sarı renkler var. Ben bu cihazı kabul etmiyorum sayın Vestel yetkilileri. Lütfen bana sakai panel gönderin artık bu işkenceyi çektirmeyin lütfen. Ne olursunuz.

07 Mart 2024 14:33

27 Şubat 2024 10:08 (Şikayetten 15 saat sonra)

27 Şubat 2024 14:18

Çok kısa sürede hızlı bir şekilde sonuca varıldı. Teşekkür ederim. Gerçekten Vestel müşterisinin yanında olduğunu kanıtladı.

07 Mart 2024 20:10
Vestel QLED TV Ekran Sorunları

Sayın Vestel Yetkilileri tamam bir önceki cihaz konusunda yardımcı oldunuz fakat yeni gelen cihaz sorunlu. Lütfen artık benim sorunumu çözer misiniz? 65QA9700 marka model cihaz almıştım. Cihazda gölge ve piksel sorunlarından dolayı değişim kararı alındı. Eski cihazımda Sakai panel 4000:1 kontrast kullanılırken gerçekten güzel siyahlar vardı keşke gölgeli ve piksel sorunları olmasına rağmen kullanmaya devam etseymişim. Yeni gelen cihaz da hkc panel kullanılmış. 5000:1 kontrast oranı olmasına rağmen siyah adına hiçbir şey yok gri olarak izliyoruz resmen. Özellikle gece çok rahatsızlık veriyor. Dikey ve paralel şeklinde siyahımsı grimsi ekranda problemler var. Lütfen rica ediyorum. Yetkili servisi göndererek gündüz fotoğraf videosunu neden istediğinizi anlamadım açıkçası. Anti glear oranı %2 gündüz ışığı vuruyor cihaza zaten. Gündüz Panel sorunlarını minimuma indirger gün ışığı. Ben genelde gece bakıyorum TV me. Siyah yok TV de onun yerine yatayına dikeyine mor sarı renkler var. Ben bu cihazı kabul etmiyorum sayın Vestel yetkilileri. Lütfen bana sakai panel gönderin artık bu işkenceyi çektirmeyin lütfen. Ne olursunuz.

Umut
Umut

Aynı problem bende de var 65qa 9700 alt ve üstünte boydan boya sarartı var sarı leke gibi iki kere servisi çağırdım normal dedi ama hayatımızda ilk defa TV görmedik yerli malı dedik ama bu ilk ve son bu lekeler özellikle acık renklerde çok belli oluyor

Ali

Benim ücret iademi yaptılar uzun sürdü ama olsun. Yine aynı televizyonu aldım fakat bu sefer istediğim paneli buldum. Şu an sorunum yok gibi bakalım. Panel önemli. Düşünsenize TV aynı ama içinde hem 3 kuruşluk panel var hem de 10 kuruşluk. Hangisini tercih edersiniz?

Emirhan
01 Nisan 2024 15:32
Ayıplı Mal Gönderen Vestel!
Ayıplı Mal Gönderen Vestel!

Vestel Televizyonunda Panel Sorunu

Tuğba