Vestel Televizyonunda Panel Sorunu

Tuğba
29 Ağustos 2023 22:32

Vestel marka 9600U model televizyon aldık. Ekranın ortasında gitmeyen bulutsu bir beyazlık ve kenar kısımlarında da siyahlıklar vardı. Bu sebeple servis çağırdık. Servis sonrası bulutsu beyazlık geçti ancak kenardaki siyah lekeler geçmemişti. Servisten bunun normal olduğu söylenip servis ekibi televizyonumuzu bırakıp gitti. Tekrar arıza kaydı açıp servis çağırdık. Servis ekibi paneli açıp toz alma işlemi yaptığını ve sorunun çözüldüğünü bildirdi. Ancak televizyonu getirdiklerinde siyah lekelerin bir kısmı geçmiş bir kısmı hala aynı şekilde duruyordu. Tekrar arıza kaydı açtık sorunlarımızı belirttik ve televizyonun yenilenmesini istedik. 2 ay önce kurulum yapıldı, kurulduğu günden beri televizyonumuz servise gidip geliyor. Televizyonun değişmesi talebimizi de kabul etmiyorlar. Servisle uğraşmaktan sıkıldık. Vestel marka televizyon aldığımıza pişmanız.

30 Ağustos 2023 13:17 (Şikayetten 14 saat sonra)

Ercan sonuçtan çok memnun

Ercan
04 Mart 2024 16:26
"Sonraki süreçte çözüm odaklı olduğunuz için teşekkür ederiz"

İpek
21 Ekim 2023 17:12
TV Arızası Vestel Panel Arızası
TV Arızası Vestel Panel Arızası
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

Anıl
22 Ağustos 2023 10:11
Nurettin sonuçtan hiç memnun değil

Nurettin
25 Aralık 2023 12:18