30 Haziran 2024 13:29

Vestel 1. Çamaşır makinem balçık kusma problemi yüzünden yenisi ile değiştirildi bu kronik problem 6 ay sonra yine başladı. Yıkadığım çamaşırlarım balçık içinde deliklerden balçık geliyor ve çamaşırlara yapışıyor. Günlerdir çamaşır yıkayamıyorum. Ayda 1 çamaşır makinesi temizliği yapıyorum en iyi deterjan kullanıyorum lastik ve kazan temizliği yapıyorum nafile. Samsung marka çamaşır makinemde böyle problemler yaşamamıştım. Yani bir makine alıyorsunuz 6 ayda bir aynı problemi yaşıyorsunuz. O kadar pişmanım ki Bu Vestel'in mağduriyeti bu makineyi alın artık Vestel'e güvenmiyorum paramı istiyorum.

07 Eylül 2024 14:13

Vestel çamaşır makinesinin çözülemeyen problemi Dün çözüm merkezi ile görüşme yaptım. Çamaşır makineme bakılarak sorunun şebeke suyu olduğuna karar vermişler ve beni buna inandırmaya çalışıyorlar Konsinye şikayetinde bulundum Konsinye temin edemiyorlar. Tatile giderken konsinye istemedim sırf başka müşterilere sorun olmasın diye hata yapmışım geldim 4 gündür konsinye bekliyorum yok... Bu nasıl bir mantıktır ki daha önceki kullandığım markalarda içme suyumu kullanıyorduk. Böyle bir durumu kabul etmiyorum. Aldığım günden beri 2. Makine aynı çamurlu yıkama sorunu devam ediyor. Konsinye gelen makinede çamaşırlarımı yıkadığımda neden çamurlu yıkamıyor çünkü serinizde kronik problem var. Sadece çamurlu yıkamıyor yıkadığım havlular 3 gün beklemiş gibi koku ile çıkıyor yumuşatıcı deterjan kokusu asla yok. Aşırı sesli sıkıyor Bu nasıl çelişkidir ki gelen servis su ile alakalı olmadığını söylüyor sorunun makinede olduğunu söylüyor merkez şebeke suyu diyor Bosch Samsung kullandım böyle mağduriyet böyle sorun yaşamadım. Çamaşırlarım dağ gibi oldu Vestel tam bir fiyasko. İade yapmıyorsanız makineyi değiştirin asla aynı seri istemiyorum. Daha önce konsinye gelen makineniz ne ise gri bir makineydi o olsun yerine makine veremiyorsanız iademi yapın daha önceki videoları izleyin. Konu şebeke suyu değil diğer markalarda sorun yaşanmazken Vestel şebeke suyuna mı maruz kaldı. Acil acil acil yeter Artık bir elektronik eşya bu kadar sorun çıkaramaz. Hiç memnun değilim

06 Eylül 2024 12:04

Vestel çamaşır makinesini aldığım günden beri sorun yaşıyorum. 1. Makine çamurlu yıkama, sesli ve pis koku bırakması sonucu 2. Makine ile değiştirildi aynı problem devam etti Servis su ile kaynaklı olmadığını belirtti genel bir temizlik yapalım dediler yapıldı çözüm olmadı makineyi servise aldılar şimdi bana konsinye temin edemiyorlar çamaşırlarım dağ gibi oldu pazartesi okul açılıyor. 2 tane konsinye ürününün farklı müşterilerde olduğunu söylüyorlar. Bugün şikayet ekibi olan farklı bir numara aradım ekrandan okudukları şebeke suyunda sorun var ben bu evde Bosch kullandım Samsung kullandım bir kere sorun yaşamadım Vestel'e gelince mi böyle oldu. Bana bugün konsinye temin edin artık bıktım. Bu kadar mağduriyet yaşatılmaz Vestel çamaşır makinenizi istemiyorum yakın onu. Şebeke suyu ise gelen daha önceki konsinye üründe neden çamur problemi yaşamadım demek ki kronik problemli bir makine sattınız arkasında durun artık bıktım aldığım günden beri sorun yaşıyorum gelen servisiniz tüketici kaynaklı olmadığını suda problem olmadığını söylüyor bu nasıl bir çelişkidir. Gönderdiğim videoları izleyin yeter artık çamaşırlar 3 gün ıslak kalmış gibi kokuyor. Üzerinde çamurlar var lastiğin içi balçık içinde bugün konsinye temin edin artık

Ek
03 Temmuz 2024 12:17 (Şikayetten 2 gün sonra)
05 Eylül 2024 15:00
Vestel Kronik Balçık Problemi!

Çamaşır makineme bir ilaç temizleme yapıldı sonuç değişmedi. Hala çamaşırların üzeri çamur içinde Makineyi alıp götürdüler şu an bana konsinye ürün temin edemiyorlar. Koskoca Vestel 2 tane konsinyesi var. Merkez telefonuna ulaşamıyorum. Bu çamaşır makinesi yılan hikayesine döndü geri dönüş yapan yok Çamaşırlarım ortada kaldı kimse bir şey bilmiyor ben artık iade istiyorum

Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Ersin
11 Ekim 2023 22:25
Vestel'in Müşterilerine Karşı Sorumsuzluğu
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Derya
25 Ağustos 2024 18:07
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Gamze
09 Ocak 2024 22:23
Vestel Marka Çamaşır Makinesi
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Çamaşır Makinesi: Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis

Tuğçe
02 Kasım 2024 13:30
Aslan sonuçtan hiç memnun değil

Aslan
05 Nisan 2024 12:09