Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Klima Servis Sorunu

21 Ağustos 2023 12:29

Merhabalar,19 Temmuz da Vestel Nova İnverter klima satın aldım. Servis bana 1 hafta sonrasına gün verdi. Arkadaşlar iki kişi olarak geldiler biri duvardaki ankastre tesisatının durumuna bakarken diğeri ürünü kutusundan çıkartıp montaja hazır hale getirmeye başladı. Sonrasında tesisatımda çatlak olduğu kaynak yapılması gerektiği söylendi. Siz yapar mısınız dediğimde tesisat garantisi veremediklerini bunu dışarıdan yapılması gerektiği söylendi. Bende sitenin tüm tesisatını yapan başka bir klima kurulum servisini çağırdım belli bir ücret karşılığında yaptırdım. Servis tekrar geldiğinde başka bir noktada da çatlak olduğu orayıda yaptırmam gerektiğini söyledi yine kendileri yapamayacaklarını söylediler. Ben tekrar yeni çatlağı yaptırdım. Servis bir ay sonra tekrar geldiğinde içerideki bakır kablonun yeterince uzun olmadığı bunu uzatmak gerektiğini ve 1000 TL'ye yaklaşık 10 cm kadar uzatacaklarını söylediler. Bende onlara bu şu an mı belli oldu. Tam 3 kez geldiniz dedim. O bizden önce gelen arkadaşların problemi biz ona bir şey diyemeyiz dediler. Yaz bitti aldığım klimayı 1 aydır taktıramıyorum sürekli benden para isteniyor. Ürünü sattıktan sonra tamamen servisin insafına kaldık. Sanki çözüm değil sorun çıksa da biraz para kazanmak diyorlar gibi geldi bana. Yaz bittiğine göre sanırım klimaya da ihtiyaç kalmadı aldığım bayi ile irtibata geçip iade işlemlerini başlatacağım.

23 Ağustos 2023 16:05 (Şikayetten 2 gün sonra)

26 Ağustos 2023 10:25

Şikayetiniz değerlendiriliyor en kısa sürede döneceğiz dediler iki gündür dönen yok bakalım en kısa süreleri kaç güne denk geliyor.

01 Eylül 2023 17:58

Halen ne arayan var ne soran

07 Eylül 2023 11:41

Vestel maalesef dönmedi bugün Vestel bayisini aradım iade işlemlerini başlattım bir daha Vestel mi asla

19 Temmuz 2024 03:33

24 Haziran 2024 19:54

Fatih
14 Temmuz 2023 01:21
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Klima Teslimat Ve Servis Sürecinde Yaşanan Sorunlar Serinletmiyor

17 Haziran 2025 12:12
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Vestel Klimada Arıza Ve Çözüm Bekleyişi

Yunus