Ömer
09 Ağustos 2024 14:01

18 Temmuz tarihinde Vestel Flora Doğa 124 A++ 12000 BTU Wi-Fi Inverter Salon Tipi Klima ürününü Vestel merkezinden sipariş verdim. Ürün 2 gün sonra geldi ve 2 gün sonra kurulum işlemi için gelindi. Ben işteyken, eşim evdeyken ürünü kurdular, çalışıyor deyip gittiler. Ürün ben işten gelene kadar çalıştı, lakin hiçbir soğutma yoktu. Teknik servisi aradım, yoğunuz gelemeyiz dediler. Rica minnet adamlara tekrar söyledik, gelip baktılar. Sıfır aldığım ürünün dış ünitede gaz kaçağı olduğu söylendi. Yenisiyle değişelim, 1 haftaya hallolur dediler, tamam dedim. 26 Temmuz'da değişim talebi oldu. Bugün 9 Ağustos, 15 gün oldu, ürün hala gelmedi. Teknik servisi arıyorum, faturalandırma olmadı, ürün gelmedi diyorlar. Genel merkeze yönlendiriyorlar, orayı arıyorum, talebinizi aldık, dönüş yapacağız diyorlar. Dönüş yapan yok, ürün gelmiyor. Yaz bitecek, ben hala klima kullanamıyorum. Nasıl bir kısır döngüye girdim böyle anlamış değilim. Yıllardır ithal elektronik eşya kullanıyorum. Bu sefer yerli milli markamızdan alayım dedim, bin pişman oldum. Benim gibi problemleri yaşayanlar elbette olmuştur. Allah sabır versin, en kısa sürede çözülmez ise Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım!

profile profile profile
13 Ağustos 2024 14:54 (Şikayetten 4 gün sonra)

Kardelen
04 Temmuz 2025 18:28
Oguz sonuçtan çok memnun

15 Haziran 2025 22:56
"Yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim."

Muhammet
10 Haziran 2024 19:28
Vestel'in Sözde Garantisi 2,5 Yıl Garantisi Olan Ürüne 400 TL İstiyor.
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Filiz
13 Ağustos 2025 03:16