Vestel Kendi Kusuruna Sahip Çıkmıyor

Serhat
13 Şubat 2024 09:50

Vestel KM9701 kurutma makinesini iki yıldır kullanmaktayım. Aynı üründen kardeşime çeyiz hediyesi olarak satın aldım. Ürünün Manisa genel merkezden gönderileceği tarafıma bildirilmişti. Ürün geldikten sonra kurulum ve kullanım süreci, düğün ve tatil nedenleriyle uzunca bir süre aldı. Kardeşim, plastik haznenin sürekli ürünleri makine içerisine dağıttığını söyledi. İki plastik hazneyi kıyasladığımızda, üründe bir kusur olduğunu ve bunun genel merkeze bildirilmesi gerektiğini düşündük. Genel merkez, kardeşime yetkili servisi yönlendirmiş; ancak servis, kullanıcı hatası diyerek 1400 TL ödeme talep etmiş. Bu ürüne tarafımızdan zarar gelmemiştir. Kurulum ekibi ürünü tanıtırken ya da kargo aşamasında hasar görmüş olabilir. Firma, ürüne sahip çıkmak yerine olumsuz bir dönüş yapmıştır. Vestel A.Ş.'den müşteri memnuniyeti adına yardımcı olmasını bekliyorum. Kusurlu ürün olduğunu genel merkezin kabul etmesini umuyoruz.

14 Şubat 2024 15:16 (Şikayetten 1 gün sonra)

Coşkun sonuçtan çok memnun

Coşkun
12 Aralık 2023 19:11
"Sorunum çözüldü. Teşekkürler Vestel."
vestel-km9701-yan-sac-egik-sorunu-2.jpg
vestel-km9701-yan-sac-egik-sorunu-1.jpg
Bahri sonuçtan hiç memnun değil

Bahri
09 Kasım 2023 15:53
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Kurutma Makinesi Rutubet Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Serhat
16 Ekim 2024 16:20
Vestel Kurutma Makinesi Rutubet Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti
Emre sonuçtan çok memnun

13 Haziran 2023 23:16
"İade için teşekkürler. Şikayet var uygulamasında ayrıca teşekkürler ederim."
Vestel Kurutma Makinesi İade Talebi
Bedirhan sonuçtan hiç memnun değil

Bedirhan
02 Mayıs 2024 10:18