Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Kcmi 98142 Wıfı Kurutmalı Çamaşır Makinesi

28 Temmuz 2023 16:36

Yaklaşık altı ay önce Vestel kcmi 98142 wıfı 9 kg Yıkama 6 kg Kurutma Kapasiteli 1400 Devir Kurutmalı Çamaşır makinesi aldım aldıktan bir ay sonra arızalandı cihazı 1400 devirde çalıştırmamam söylendi. İki ay önce kapak altından su gelmeye başladı. Lastik üzerinde ama yamulma mevcuttu. Lastik değişimi yapıldı. Şu anda yine aynı sorun var. Gelen yetkili servis çamaşır suyu kullanmam nedeniyle bu şekilde olabileceğini söyledi ama ben çamaşır suyu kullanmıyorum. Yıllarca başka bir markanın yıkama ve kurutma makinesini kullandım hiçbir sorun yaşamadım. Vestel markasına güvenerek aldığım halde malzeme kalitesi gerçekten beni üzdü.

30 Aralık 2023 17:06

Ürün ilk 1. Ayında arıza verdi içindeki bir parça makineyi 1400 devirde kullandığım içinmiş. 1400 devirli makineyi 1400 devirde kullanmamam gerekiyormuş. Yaklaşık 1 ay sonra çamaşır makinesinin lastiği şekil değiştirdi. Ön tarafından su sızdırıyordu. Teknik servis gelip değiştirdi ama nedeni olarak kimyasal kullandığım söylendi. Çamaşırlarımı asitle yıkamıyorum. Yıllardır OMO marka sıvı deterjanını kullanıyorum. 1 ay sonra lastikte yine aynı deformasyon oldu bu sefer ücretli olarak değiştirebileceğim belirtildi. Ürünün kurutmasında sorun var kurutma esnasında çok ısınıyor diyorum hala kimyasal diyorsunuz. Öve öve bitiremediğimiz makine 10 ayda 4 kez teknik servis gördü. Kalitesizsiniz. İlk defa @Vestel marka bir ürün kullandım köpek gibi pişmanım. Size tavsiyem kesinlikle almayın.

Ek
Ek
31 Temmuz 2023 13:56 (Şikayetten 2 gün sonra)

03 Ağustos 2023 09:26

Merhaba. Şikayetim ürün kalitesizliği/adi malzeme idi. Çözüm biriminiz bozuk olan parçayı "ücretli" olarak değiştirme kararı aldı. Şaka mısınız?

29 Mayıs 2024 18:39

Ürünün ücretli parça değişimi yapıldı. 2 ay sonra yine aynı sorun. Bu sefer çözümleri makinenin ön ayaklarının yükseltilmesi ve suyun körükle daha az temas etmesinin sağlanması. Ne kadar da bilimsel. O ayakları kaldırdığınızda ses çıkarmaz özellikle sattığınız ama yüksek ses çıkaran makinanız daha çok ses çıkartmayacak mı acaba? Kurutma makinesi adı altında sattığınız cihaz sweatshirt, havlu vb. Ürünlere kurutma işlemi uygulandıktan sonra deforme oluyor. Kimyasal vs diyerek insanları kandırıyorsunuz. Malzemeleriniz kalitesiz. İlk defa çamaşır yıkama kurutma makinesi kullanmıyorum. Yıllarca başka markanın kullandım ve değiştirdiğim için çok pişmanım.

22 Ekim 2024 09:40

Firmaya defalarca bu makine fazla ısıtıyor diye belirtmeme rağmen makineyi hiç incelemeye almadılar. 1.5 yıl sonunda 3 kere körük 2 kere tetik arızasından sonra ürünün yenisi ile değişimi yapıldı. Gelen teknisyen arkadaş makinenin fan kısmında sorun olduğunu ve makinenin fazla ısındığını bu nedenle körükte deformasyon tetikte de kopma olduğunu söyledi. Ürünü yeni bir ürün ile değiştirdiler. Süreç fazla uzun ve yıpratıcıydı. Sürekli kullanıcı hatası denilerek ben suçlandım. Hatta en son sıvı deterjan kullandığım için olduğu bile söylendi. Makine arızalı olmasına rağmen firma bunu kabul etmediği için ücretli parça değişimi yapıldı. Makinenin zarar verdiği kıyafetlerime vs olan oldu.

Ayten sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Çamaşır Makinesi Kurutma Programı Başlamıyor, Servis İlgisiz.

Ayten
02 Şubat 2024 14:41
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Çamaşır Makinesi Kurutma Sorunu Ve Servis Macerası

24 Mart 2025 09:03
Ergün sonuçtan çok memnun

Ergün
31 Aralık 2023 15:34
"Merhabalar Vestel genel merkezinde görevli ve süreci yakından takip edip ilgilenen konuyla alakalı yardımını esirgemeyen işini layıkıyla yapıp mağduriyetimizi gideren Burcu hanım çok teşekkür ederim 😊"

Vestel Kategorileri