Vestel Espresso Hayal Kırıklığı Oldu

Yetkin
18 Aralık 2023 18:09

Vestel barista yarı otomatik espresso makinesi aldım. Makinenin köpürtmesi ve bardağa doldurması işlevlerini yerine getirmiyordu.

Yetkili servise götürdüm ve bu modellerde kronik sorunlar olduğu, Vestel EM9114 tam otomatik espresso makinesi ile değişim yapılması önerildi. Üst model bir ürün talep ettik ve gelen ürün, öncekinden daha kötü çıktı. Misafirlerim geldiğinde kahve yapmak istedim ancak makine köpürtme yapmadı ve yarım bardak kahve doldurduktan sonra durdu. Makineyi yetkili servise götürdüm ve tam üç hafta geçti.

Her gün +90 850 222 4123 numaralı WhatsApp hattı üzerinden görüşmeler yapıyorum ve aldığım yanıt hep aynı: 'talepleriniz yetkili birimimiz tarafından değerlendirilmektedir. Kaydınızı ilettim. Net bilgi çözüm merkezimiz tarafından paylaşılacaktır.' ancak herhangi bir sonuç alamadım.

19 Aralık 2023 10:17 (Şikayetten 16 saat sonra)

Vestel Kahve Makinesi EM9114 Parça Ve Müşteri Hizmetleri Problemi

Hasret
05 Aralık 2023 19:25
Vestel Kahve Makinesi EM9114 Parça Ve Müşteri Hizmetleri Problemi
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Samet
26 Nisan 2024 17:46

Ayşenur
18 Mart 2025 12:31

Vestel Barista Espresso Makinesi

Gülnihal
22 Nisan 2024 13:28
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Betül
22 Ocak 2024 20:14