Murat sonuçtan çok memnun

03 Ocak 2024 19:40
Murat'ın Teşekkür Mesajı
“Beyaz eşyaları aldığım İstanbul/Eyüp/Akşemsettin, Cengiz Topel Bayi çalışanı Cem Bey konuyu çözdü. Kendisine çok teşekkür ederim.”

Vestel'den yeni buzdolabı ve derin dondurucu aldım ancak derin dondurucuda herhangi bir jelatin olmaması, içinde kullanım izleri olması, sağında solunda çizikler ve vuruklar olması sebebiyle ya kullanılmış ya da teşhir ürünü tarafıma gönderilmiştir. Ayrıca çalışırken de cızırtılı çalışmaktadır. Müşteri hizmetlerini arayıp konudan bahsettiğimde teslimat kaynaklı değilse servis ücreti ödeyeceğim söylendi. Şaka yapıp yapmadıklarını sordum doğal olarak. Tarafıma gönderilen bu ürünün "Vestel"in değil bayi kaynaklı olduğunu düşünmek istiyorum. Acilen de çözüm üretilmesini bekliyorum.

04 Ocak 2024 15:47 (Şikayetten 20 saat sonra)

05 Ocak 2024 13:30

Henüz hiçbir gelişme yok ne yazık ki.

09 Ocak 2024 11:36

Sengül sonuçtan hiç memnun değil

Sengül
08 Temmuz 2024 14:16
Umit sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2024 19:03

Hüseyin