Serap sonuçtan hiç memnun değil

Serap
28 Kasım 2024 15:19

Vestel ayıplı çamaşır makinesi--20263223 hizmet numaralı CMı 109242 KX WiFi kodlu, Vestel çamaşır makinesini aldığım ilk aylardan beri hem deterjan kapağından hem de ana kapağından su ve sıvı sızdırdığı için üç kere servis çağırdım, ayrıca makine çalıştığı halde belli bir süre sonra kapak açık uyarısı verip kendini kilitliyor. 6 Kasım'da çağırdığım servis, körük contasından su sızdırdığını söyleyip lastiği değiştirdi. Ama çağrı merkezlerini aradığımda conta değiştirdik diye not almışlar (değiştirmedikleri halde) ve kaydı kapatmışlar. Gelen servis yetkilisi, ürünün son model olduğunu, onların da çok bilgisi olmadığını, eğitimlerini almadıklarını kurulumda da, sonraki gelişlerinde de söylediler. Sızıntıdan dolayı makinenin ön gövdesi kabardığı, renk değiştirdiği ve çıkmayan lekeler, su izleri kaldığını belirttiğim halde aksiyon almadılar. 18 Kasım'da tekrar aradığımda şikayet edeceğimi söylediğimde tekrar servis gönderdiler. İki gün sonra gövde değişimi normalde ücretli ama bir seferliğine mahsus ücretsiz gövde değişimi yapacaklarını söylediler. Kapak açık uyarısına ve kendini kilitlemesine çözüm bulamadıkları gibi görüşmelerimde konusunu bile etmediler. Sorunun kişi hatası değil kendilerinden kaynaklı olduğu halde ayıplı ürün verdikleri halde 7 aylık aldığım ürünümün gövdesinin değişimini değil, ürünümün bugünkü değeri ile para iadesini veya aynı değerde ürünle değiştirilmesini istiyorum. Bunun için Tüketici Mahkemesi'ne talebimi ilettim.

02 Aralık 2024 15:53 (Şikayetten 4 gün sonra)

Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Sibel
26 Ocak 2024 18:49
Sezen sonuçtan hiç memnun değil

Sezen
01 Nisan 2025 17:42
Olgun sonuçtan hiç memnun değil

Olgun
01 Ekim 2024 21:35
Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Tuncay
10 Nisan 2024 04:11
Vestel Çamaşır Makinesi Pişmanlığı
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2023 12:04

Vestel Kategorileri