Leyla
21 Ocak 2024 01:17

Vestel'den 28.08.2023 tarihinde almış olduğum buzdolabı, sebze-meyve bölümünde sürekli olarak karlanma ve buzlanma yapıyor. Sebze ve meyvelerim çürüyor. Servis geldi ancak çözümlenmiş bir durum yok. Üç kez aynı sorunu yaşadım. Her defasında arıza kaydı oluşturdum; servis ekipleri dolabın kapağını sürekli açıp kapatıyor musunuz, içerideki soğuk hava bu yüzden dışarıya çıkıyor dedi. Ancak bu açıklama mantıklı değil. Dolap 2021 model ve ayrıca sürekli gürültülü çalışıyor. Bu gürültünün sebebi de dolabın kapağını sürekli açıp kapatmak mı? Çağrı merkeziyle iletişime geçtim ve arıza kaydı oluşturulduğunu söylediler. Ancak ben tamir istemiyorum. Bana verdiğiniz buzdolabı teşhir ürünü mü, yoksa iade edilen bir ürün mü belli değil. Dolabı alıp yenisini vermenizi talep ediyorum. Aksi takdirde bu buzdolabını alıp aldığım bayiye götürüp bırakacağım ve yaşadığım sorunları herkesle paylaşacağım. Satılan ürünün arkasında durulmasını bekliyorum. Kimse parayı sokaktan bulmuyor.

22 Ocak 2024 08:56 (Şikayetten 1 gün sonra)

Nezahat
04 Ekim 2024 22:44
Vestel Buzdolabında Bitmeyen Sorunlar
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
24 Aralık 2023 22:32