Vestel Beyaz Eşya Şikayet

Bilal
18 Eylül 2024 22:12

Yaklaşık 2 sene önce evlenirken Vestel'den beyaz eşya seti aldım. Çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı ve televizyon. 2 sene içerisinde hepsi arıza verdi. Çamaşır makinesine 5 veya 6 kez servis geldi sorun çözülmedi değişim yaptılar sağ olsunlar. Onun peşine televizyonun durduk yere paneli arıza yaptı paneli değişti. Onun peşine şu anda buzdolabı arıza yaptı servis geldi fanı arızalanmış parça siparişi vereceğiz dediler gittiler yemekler olduğu gibi çöp oldu. Bulaşık makinesi için servis talep ettik gelmediler. Bulaşıkları köpüklü bıraktığı için. 2 sene içerisinde yaklaşık 15 sefere yakın servis çağırdık. 2 senelik ürünler bu şekilde arıza veriyorsa tamiratı yapıldığı zaman ne kadar güvenilir olur bilemiyorum. Günümüz şartlarında malum öyle hemen kolay alınabilecek eşyalar değiller. Gerçekten yetkili birileri okuyorsa bunları, hiç memnun kalmadık gerekli yerlere gerekli şikayetlerimizi de iletmeyi düşünüyoruz. İyi çalışmalar dilerim.

profile profile
20 Eylül 2024 17:05 (Şikayetten 1 gün sonra)

Kafur
Kafur

Bende Vestel'den benzer sıkıntı çekiyorum çözebilirseniz banada mesaj atar mısınız tüm sosyal medya sitelerinde yazdım sıkıntımı ama çözemedim nasıl çözeceğiz bunu bilmiyor çözerseniz mesaj atın lütfen

Erdi sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 2025 09:20
Selçuk sonuçtan çok memnun

Selçuk
17 Eylül 2023 17:23
"Vestel e ve de Yasemin hanıma ilgi alakası ve samimi yaklaşımından dolayı çok teşekkür ederim tabii ki Vestel ede teşekkürler"
Vestel Buzdolap Bitmeyen Arıza
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2024 17:54

Vestel Kategorileri