Vestel Ankastre Set Kurulumundaki Dikkatsizlik

Vestel Ankastre Set Kurulumundaki Dikkatsizlik
Yusuf
29 Şubat 2024 22:36

Yakın zamanda aldığım Vestel marka ankastre setin kurulumu bugün (29.02.2024) yapıldı. Servis elemanı olarak iki kişi geldi ancak sanki sokaktan birilerini çevirip göndermişler gibi bir izlenim bıraktılar.

Elemanlardan özellikle biri montajı tam olarak yapmayıp gidecekti. Az kalsın fark etmeyeceğimizi düşünerek ocağı yalnızca yapıştırıcıyla sabitleyip kelepçelerini sıkmamıştı. Kelepçelerini de sıkmasını istediğimde 'olmuyor' diyerek karşı çıktı. Israr edince nihayet kelepçeleri sıktı.

Aspiratör baca koruyucu aparatını kurduktan sonra, kontrol etmek istediğimde aparat elimde kaldı. Sebebini sorduğumda ise vidaların kutudan çıkmadığını söyledi. Anlaşılan o ki, vidaları olmadığı için geri gidip almaya üşenmiş ve bana söylemeden gitmeye çalışmıştı. Ben kendim gidip alıp geldim ve zorla taktırdım, ancak baca hâlâ sallanıyor.

Kurdukları ürünlerin çalışıp çalışmadığını denemeden gittiler. Bir daha asla Vestel'den ürün almayacağım. Daha ucuz olmasına rağmen, kaliteli hizmet veren firmalardan vazgeçmekle hata yapmışım.

01 Mart 2024 10:19 (Şikayetten 11 saat sonra)

Fahri
31 Ocak 2025 13:34
Vestel Servisinden Hayal Kırıklığı: Montaj Kabusu
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Özge
18 Mart 2025 15:38