Vestel Alt Ürünü Olan Regal Bulaşık Makinesi

Vestel Alt Ürünü Olan Regal Bulaşık Makinesi
Abdullah
17 Temmuz 2024 21:52

9 Temmuz'da Vestel'in alt ürünü olan Regal'den bulaşık makinesi satın aldık. 2 gün sonra kurmaya geldiler fakat kurulum esnasında makinede hata olduğunu bildirdik. Arkadaşlar da fotoğrafını çekip fabrikanın bizimle irtibata geçeceğini söyledi. Tamam dedik, makine odada öylece duruyor. Aradık servisi, araya resmi tatil ve hafta sonu girdiği için dönüş olmadığını söyledi. Anlayışla karşıladık fakat resmi tatil biteli 4 gün oldu. Herhangi bir arama ya da geri dönüş olmadı. Regal pişmanlıktır. Ürünü geri iade edeceğiz. Bu şekilde olursa en kısa zamanda Vestel'den çözüm bekliyoruz. Lafa gelince Türkiye'nin en büyüğü biziz derler ama bir tane bulaşık makinesi çözemezler. Ürün BM2041 değil fakat modeli bilmiyoruz.

19 Temmuz 2024 10:37

Vestel'den alınan bulaşık makinesi halen çözüme ulaşmış değil üstüne üstlük de çalışanlar çok kaba davranıyor kafadan atıp tutuyorlar yasa hakkında bir şey söylüyor fakat hangi yasa olduğunu söylemiyor sorduğumuz zaman ise ben bu bilgiyi size vermek zorunda değilim araştırın diyor, değişim talep ediyoruz muhatap yok iade talep ediyoruz muhatap yok Vestel mi bir daha asla!

19 Temmuz 2024 10:27 (Şikayetten 1 gün sonra)
Abdullah
19 Temmuz 2024 10:51

Sanırım en kısa süreniz bayağı uzun bir süre keşke hayatlar da sizin en kısa süreniz kadar uzasa o zaman ülke olarak 20 yıl fazla yaşarız!

İkbal

05 Eylül 2024 21:06

Durak
14 Aralık 2024 03:08
Vestel Bulaşık Makinesi Sorunu Ve Yetersiz Servis
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
13 Aralık 2024 21:16