Burhan sonuçtan çok memnun

Vestel 65 İnç Panel Arızası

10 Temmuz 2024 23:01
Burhan'ın Teşekkür Mesajı
“Değişim için emeği geçen seda hanıma tekrardan teşekkürler ederim. Bugün değişim gerçekleşti”

06.06.2024 tarihinde aldığım Vestel marka televizyonda ışık huzmesi olduğunu görmelerine ve kabul etmelerine rağmen değişimi kabul etmediler. Hepsi bir yana, Antalya bölgesi bilge sorumlusu olarak kendini tanıtan ve isminin E** olduğunu söyleyen, hiçbir bilgi sahibi olmayan şahıstan şikayetçiyim.

11 Temmuz 2024 18:06

06.06.2024 tarihide almış olduğum 65 inç Vestel TV Horoz Lojistik tarafından 10 iş günü sonra teslim edildi, teslim esnasında kutu üzerindeki emniyet kiti beyaz olması gerekiyorken kırmızı durumdaydı bununda anlamı kutu darbe aldığında kutu açılmadan hasarlı olduğunun anlaşılması içinmiş, bizde bu durumu satın aldığımız firma ile görüştük ve neticesinde Vestel yetkili servisine mail atarak kutunun açılmasını ve eğer ürün hasarlı ise tüm sorumluluğun kendisinde olduğu bildirmiş, sonrasında yetkili servis tarafından arandım ve kuruluma geldiler, kutu içerisinde TV panelinde göz ile görünen herhangi bir iz yoktu, fakat akşam olduğunda panelde gölgelenme olduğunu fark ettik ve hemen Vestel müşteri hizmetlerini arayarak durumu bildirip servis talebinde bulundum 2 iş günü sonra gelen servis panelde herhangi bir durum olmadığını belirtti, bizde karanlık olduğunda net bariz bir şekilde göründüğünü ilettiğimizde benden akşam video çekip atmamı söyledi, video gönderildi ve sonrasında bunun normal olduğunu belirtiler, ancak TV seyretmemizi ciddi anlamda etkiliyor göze rahatsızlık veriyor, sonrasında Antalya Manavgat'ta bir Vestel bayiye gitti orada incelediğim ürünlerin hiç birinde belirtmiş olduğum hatayı görmedim ve Vestel bayisine durumu anlattığımda darbeden kaynaklı olabileceğini belirtiler. Tekrar müşteri hizmetlerini aradım durumu belirttim ısrarla kabul etmediler bir çok öneride bulundum alın ürünü götürün sizde karanlık bir ortamda seyredin durumu fark edeceksiniz diye ama kabul etmiyorlar akşam servis 20:30 dan sonra gelip baksın diyorum onu da sözde bölge yetkilisi olduğu isminin e. D. A olduğu söyleyen kişi inatla ısrarla ne yaparsanız yapın o ürün değişmeyecek dedi, konu hakkında ivedi incelenme talebinde bulunuyorum ve göndermiş olduğum resim ve videolarda belli ama çıplak gözle bakılmasını istiyorum

11 Temmuz 2024 11:44

12 Temmuz 2024 14:53

Az önce isminin seda olduğunu belirten çok kibar bir hanımefendi değişim için yardımcı olacağını belirtti. Teşekkürler

12 Temmuz 2024 15:03

Beni arayan seda hanıma ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ederim gerçekten çok samimiydi

12 Temmuz 2024 15:57 (Şikayetten 1 gün sonra)
24 Temmuz 2024 22:53

Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Tamir Edeceğiz Diye Götürdükleri Televizyonu Daha Kötü Getirdiler

Kenan
04 Ağustos 2023 14:05
Vestel Tamir Edeceğiz Diye Götürdükleri Televizyonu Daha Kötü Getirdiler
Esmagül sonuçtan çok memnun

Vestel 65UA9631 TV Arızası

Esmagül
16 Ağustos 2024 21:19
"İlk kez Vestel marka ürün kullanıyorum. Vestel genel merkezine teşekkür ediyorum ilgi ve alakaları için, her türlü seçeneği sundular. TV değişimi istedim kısa süre içerisinde sıfır TV yolladılar."
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Vestel TV'de LED Işık Yansıması

Serhat
28 Şubat 2024 10:21
Cahit sonuçtan hiç memnun değil

Cahit
02 Eylül 2024 14:06