Vestel 18000 BTU Klima Arızası!

13 Ağustos 2024 14:03
11 Ağustos 2024 21:27

Ürünü aldık servis balkon içine üniteyi kurmuş gitmiş. Hava alamadığı için sordum soruşturdum bu yüzden elektrik çok geliyormuş. Neyse soğutmadığından dolayı servis çağırdım çocuk içi pis ondan dedi filtreleri yıkadım taktık sensör değişti vs tekrar sorunum çözülmedi. Üniteyi ücretle değiştireceğiz söyledi itiraz ettim benim suçum değil sonuçta. Bir daha kayıt açtım kabul ettiler ücretsiz kurmak için haftalarca kimse gelmedi sonra geldiler iki kişi ilk gelen çocuk türlü bahanelerle yine ünitenin yerini değiştirmek istemedi içinden kötü kelime kullandı olsun diye azından bir şeyler söyledi. Dedim bu ünite hiç susmadan çalışıyor hava almadığı için bana bunun açıklamasını yapmasını neden böyle olduğunu sordum dedi diğer odaları da soğutmak için böyle çalışıyor dedi. Dedim öyle mi ben de hiçbir şeyden anlamıyorum ya 2 aydır servis sorununu çözme dik başka kişi istedim yine aynı kişiyi gönderdiler ölçtüler bir şeyler yaptı. Daha önce de gazına falan baktın mı diye sorduğumda baktığını söylemişti meğer bakmamış. İşin kısacası ne yapıldıysa gittikten sonra servis klima su akıtmaya başladı. Kimseye Önermiyorum firma iyi firma ama böyle insanlar yüzünden kimseye.

15 Ağustos 2024 17:38 (Şikayetten 2 gün sonra)

Vestel Servis Onarım Yerine Yeni Cihaz Öneriyor, Detaylı Bilgi Verilmiyor

Şenol
10 Ekim 2025 13:04

Garanti Kapsamındaki Vestel Klimam Isıtma Yapmıyor, Yetkili Servis Yardım Reddetti

Orhan
10 Ocak 11:50
garanti-kapsamindaki-vestel-klimam-isitma-yapmiyor-yetkili-servis-yardim-reddetti-2.jpg
garanti-kapsamindaki-vestel-klimam-isitma-yapmiyor-yetkili-servis-yardim-reddetti-1.jpg

Şüheda
04 Ağustos 2025 12:28