Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

Zeliha
26 Temmuz 2023 12:15

Vestel 108222 model çamaşır makinesini 07.05.2023 tarihinde aldım. Aldığımdan beri sorun yaşamaktayım. Makine defalarca çamaşırlarımı yırttı. Bu sorunu servise ilettiğimde çalışan lakayıt bir tavırla bana nasıl çamaşır atmam gerektiğine dair Youtube.com videosu attı. Servis sorumsuzluğu nedeniyle tekrar makineyi çalıştırmam durumunda çamaşırlarım yırtıldı ve tüm ısrarlarıma karşı servis gelip makinenin lastiğinin hatalı olduğunu söyleyerek lastiğini değiştirdiler. Lakin makine kurulumu olduğu andan beri makine kapağında köpük bırakıyor. Servisle ilk iletişime geçtiğim andan beri bu sorunumu da dile getirmekteyim ama karşılığında asla tatmin edici bir cevap alamamaktayım. Servis son geldiğinde makinenin atölyeye götürülmesi gerektiğini, duruma göre ana kart değişimi yapılabileceği söylendi. Servis çok tutarsız ve akla uygun olmayan nedenler sunduğundan dolayı servise güvenmiyorum. Üründen asla memnun değilim. Marka beni büyük bir hayal kırıklığına uğrattı.

28 Eylül 2023 16:19 (Şikayetten 2 ay sonra)

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Çamaşır Makinesi Kusurlu Ürün Satışı

Serdar
31 Aralık 2023 16:37

Gülfem
20 Temmuz 2023 14:50
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
10 Ocak 2024 10:25