Hüseyin sonucu yetersiz buldu

Vestel 0 Alınmış Televizyon Arızası

Hüseyin
25 Temmuz 2023 01:13

İsmim Hüseyin m**. Vestel marka TV aldım 2 saat kullandım ürün bozuldu, ekran panelini değiştirdiler hala ürün bozuk, defalarca görüşmeme ve sorunu bildirmeme rağmen değişim yapılmadı. Bana müşteri hizmetleri değişim kaydı açtığını söyledi ama sonra değişim yapmamak için her şeyi yaptılar. Ayrıca panel değiştikten sonra montaja gelen birsa elektronik çalışanı teknisyen benimle aşağılayıcı konuştu, kendisini şikayet ettikten sonra beni arayıp önce şikayeti geri çekmemi söyledi, hayır deyince yine hakaretler ederek telefonu kapattı, ondan önce de birsa elektronik in sahibi olduğunu söyleyen birisi aradı o da Vestel 'e durumu bildirmememi söyledi. Vestel'e mail atmama rağmen dönüş de yapılmadı.

Başka bir teknisyene arıza videolarını gönderdim ama hala bekliyoruz. İlgileniyormuş gibi yapıyorlar ama kesinlikle ilgisizler. Ayrıca müşteri hizmetlerinden yağmur hanım isminde birisi benim adıma yalan beyanda bulunarak müşteri teknisyenden şikayetçi değildir diye konuyu kapatmaya çalışmış hepsinin belgeleri var ve bende mevcut.

25 Temmuz 2023 16:08 (Şikayetten 14 saat sonra)

Hüseyin
01 Ağustos 2023 15:41

Hiç kimse iletişime geçmedi boş işler sadece vakit kaybı Vestel demek çöp demek TV'yi çöpe atacağım Allah fazlasıyla çıkarsın kendilerinden benim 10 binim gitti onların fabrikası gitsin inşallah Amin

Pelin
05 Ağustos 10:23

Nuran
21 Haziran 2024 13:26
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
11 Eylül 2023 18:22