Kısa Ömürlü Vestel TV

Kısa Ömürlü Vestel TV
Hayriye
19 Eylül 2024 16:39

Hepsiburada üzerinden ağustos 2021 tarihinde Vestel 50u9510 50inç 126 ekran 4K Ultra HD Smart LED TV aldık. 2 sene sonunda çizgiler oluşmaya başladı. Dün ise tamamen gitti. Garantisi 3 yıl olan bir ürünün bu kadar hızlı gitmesi şaşırılacak bir durum. Hiçbir darbe düşme vurma vb. Olmadan bu kadar kısa ömürlü olması şaşırttı. Teknik servisi aradığımda 400 TL geliş ücreti olduğunu söylediler. Fiyatın tam belli olmadığını fakat ekran panel değişimi olursa neredeyse TV ücreti olabileceği söylendi. Ben televizyonu alalı daha 3 yıl yeni oldu. Türk malı diye tercih ettik sonu hüsran oldu. Artık kimseye tercih etmem. Şikayetimi ilgili yerlere yapacağım.

24 Eylül 2024 08:27 (Şikayetten 4 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz için teşekkür ederiz. Şikayetvar platformda kayıtlı olan iletişim bilgilerinizden ne yazık ki ürün / hizmet geçmişinize ulaşamadık. Hizmet talepleriniz için 7/24 açık olan tüm iletişim kanallarımızı hatırlatmak isteriz. Vestel’le OLUR, Neden OLMASIN?

Volkan
Volkan

Aynı sorun maalesef benim de başıma geldi. Tam olarak sizin de söylediğiniz gibi neredeyse 3 yıl oldu ve televizyonun üzerine ne sıvı döküldü ne de televizyon darbe aldı. Herhangi bir çözüm uygulandı mı? Son durum nedir bilgi verebilir misiniz?

Ergin
11 Haziran 2025 21:50