Emre sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Yurt Dışı Kullanımı Yapmadığım Halde 180 TL Ücret Yansıttı

04 Ocak 2024 18:47

Turkcell telefon hattım yurt dışı seyahatimde açık olmasına rağmen hiçbir şekilde arama yapmadım, arama kabul etmedim ve data kullanımı yapmadım. 23 Aralık 2023 tarihinde hiçbir şekilde telefonum çalmamış olmasına rağmen Turkcell gelen çağrı kabul ettiğimi iddia etmekte. Çağrı aldığımı iddia ettikleri numara engellediğim internet hattı tanıtımı yapan numaralardan birisidir. Engelli numaralar telefon meşgul çaldığında o dönem hat ayarlarımda aktif olan telesekreter servisine yönlendirildiği için Turkcell kendi sistemsel hatası ile çağrıyı cevaplanmış olarak görmektedir.

Çağrı merkezine durumu arayıp açıklamama rağmen konu hakkında yapacakları bir şey olmadığı cevabını almaktayım. 23 Aralık'ta SMS'i aldıktan sonra dahi hiçbir telefon kullanımı yapmadım. Faturama yansıtılan ücretin iadesini talep ediyorum.

04 Ocak 2024 18:47 (Şikayetten 1 dakika sonra)

05 Ocak 2024 08:09
Emre
08 Ocak 2024 00:32

Şikayetimden bu yana makul süre geçmesine rağmen şikayetim ile ilgili bir açıklama yapma ya da aksiyon alma ihtiyacı duymadılar. Verdikleri cevap yetersiz genel işleyiş ile ilgili, benim detaylı anlattığım genel işleyiş dışında yaşadığım soruna cevap dahi vermediler. Sözleşmem bitince başka operatöre geçeceğim.

Hatice sonuçtan çok memnun

Hatice
13 Mayıs 22:39
"Sorunumu hızlı bir şekilde çözdükleri için Turkcell'e ve müşteri hizmetlerinden Bekir Beye çok teşekkür ederim."
Kullanılmayan Yurt Dışı Paketi İçin Haksız Fatura Ve Şikayet Oluşturma Sorunu
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

09 Haziran 2023 09:13

18 Kasım 2023 09:39