Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Yeterli Paket Seçeneği Sunmuyor

12 Temmuz 2023 15:01

Turkcell faturasız hatları inceledim ve tarifeler arasında yeni gelenler için olan tarifelerden inceledim ve online olarak başka bir hattan geçişimi başlattım. Geçiş aşaması çok uzun sürdü çünkü başvuru işlemimi yapmamışlar. Diğer hattımda da paketim bittiği için bir hafta kadar herhangi yükleme kullanma işlemi yapamadım. Neyse sonra geçişim yapıldı. Fakat bu sefer seçmiş olduğum paketleri alamadım. Biraz daha fiyatı yüksek olan paketi aldım fakat bu seferde internet yetersiz geldiği için müşteri hizmetlerini aradım. Fakat hiç de incelediğim uygun tarifeler gibi seçenekler çıkmadı.

İnternet daha az fiyat daha yüksek tarifeler sunuldu. Geçtiğime hiç memnun olmadım hatta müşteri hizmetlerinin de bu kadar zayıf olacağını düşünmemiştim. Kalite yüksek olduğunu düşündüm ama çekim kaliteside çok farklı diyemem. Tamam kaliteye göre biraz fiyat yüksek olabilir ama bu kadar az seçenekte beklemiyordum. Sadece 2 seçenek sunabildiler. Yeni gelen hatlar için onlarca seçenekli paketler kayboldu bir anda. Ben daha kaliteli hizmet alabilmek için tercih ettim, daha da kötü olacağını düşünmemiştim.

12 Temmuz 2023 15:50 (Şikayetten 48 dakika sonra)

Burak sonuçtan hiç memnun değil

25 Şubat 2024 20:58
Hayrettin sonuçtan hiç memnun değil

Hayrettin
28 Ağustos 2023 12:26
Turkcell'in Faturalı Hatta Geçiş Yaptırmaması.
Turkcell'in Faturalı Hatta Geçiş Yaptırmaması.

Turkcell'de Online Başvuru Ve Bayi Sorunu

Reyhan
22 Aralık 2024 17:00

30 Kasım 2023 15:58
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2023 01:19
Turkcell Kategorileri