Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Yaşarlar Haberleşme Ve İletişim

Zeynep
27 Nisan 2024 15:40

Yaşarlar Haberleşme ve İletişim Hizmetleri'nden Redmi Note 13 telefon aldım. Telefon bir hafta sonra dondu, kendini kilitledi ve açılmadı. Telefon kusurlu çıktı ve garantiye yollamak üzere Yaşarlar Haberleşme ve İletişim Hizmetleri'ne verdim. 10 gün boyunca telefon dükkanda bekletildi ve garantiye yollanmadı. Bugün telefonu aldım ve başka bir Turkcell firmasına garantiye yollaması için verdim. Durumu Turkcell Yaşarlar İletişim'in müdürü E*** Hanım'a ilettiğimde ise yanındaki eleman ile bana bağırarak hakaret ettiler. Kamera görüntüleri mevcut. Sıfır garantili cihazın garantiye gitmesi için veriliyor ve 10 gün geçmesine rağmen garantiye yollanmıyor. Şikayetçiyim.

27 Nisan 2024 15:40 (Şikayetten 1 dakika sonra)

28 Nisan 2024 08:58

Değerli Müşterimiz, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunuzu inceliyoruz, sonuçlandığında bilgi vereceğiz. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Cihazım Servise Alınmadı Mağdur Oldum

04 Ağustos 2025 01:48

27 Mart 2025 01:12

25 Nisan 2024 11:34
Darçin sonuçtan çok memnun

Darçin
03 Mart 2025 15:03
"Ürün değiştirilerek teslim edildi ama 1 günlük cihaz için garanti uygulaması ve beklemek saçmaydı. Yine de Turkcell in elinden geleni yaptığına inanıyorum. Sorunum çözüldü teşekkürler."
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2025 16:46

Turkcell Kategorileri