Mihriban sonuçtan hiç memnun değil

Mihriban
25 Mart 2024 15:04

Turkcell'in Superbox internet ürününü kullanmaktayım. Yaklaşık bir aydır kullanmakta olduğum internet kotam, herhangi normal zamandaki kullanım dışında bir artış olmaksızın çok hızlı tükenmektedir. Kesilen son dönem faturamda üç kez yenilenen ek paket aldım ve zar zor ayı bitirdim. Normalde faturam 330 TL civarında gelirken, 25 Mart'ta kesilen faturam yaklaşık 629 TL'ye ulaştı ve bu yükseliş sadece aldığım ek paketler yüzünden oldu. En basit açıklamayla, bugün gece 25 Mart 00.00'da yeni ay paketine geçildi ve şu an saat 14:37. Sabah 09.00'dan beri internete bağlı değilim ve evdeki diğer kişileri de internetten devre dışı bıraktığım halde, yaklaşık 12 GB kullanım gözükmekte. Yıllardır aynı kotalı paketi kullanıyorum ve bu son bir ayda yaşanan sorun daha önce hiç yaşanmadı. Bunun bilerek ve bilinçli olarak yapıldığını, sırf ek paket ya da limitsiz pakete geçiş için bir hile olduğunu düşünüyorum. Konu hakkında Turkcell yetkililerinin bu talebimi değerlendirip sorunumun çözümünü rica ediyorum. Aksi takdirde farklı mecralara şikayetçi olacağım.

25 Mart 2024 15:05 (Şikayetten 1 dakika sonra)

25 Mart 2024 15:19

Merhaba Mihriban Hanım, Talebinizi değerlendirilmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. İnceleme tamamlandığında size bilgi verileceğini belirtmek ister, kısa bir süre daha beklemenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Turkcell

Ayse sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Superbox Veri Kullanımı Şaşırtıcı Derecede Hızlı Tükeniyor

23 Şubat 20:11