Turkcell Superbox Ekstra Hat Talebi

08 Eylül 2023 19:48

Mayıs ayında Superonline bağlatmak için bir şubeye gittim. Superonline alabilmem için modemin içindeki hat dışında bir hat almak zorunda olduğu söylendi. Bu hattı isterseniz dondurabilirsiniz, sadece hat ücreti olarak 20 lira gibi bir ücretin yansıyacağı söylendi. 400 liralık aldığım paket 490 olarak geldi ve 2 hattın vergisinin yansıdığı söylendi. Bunu kabullendim. Fakat geçtiğimiz ay faturam 600 civarı gibi bir ücret geldi. Bunu şubede sorguladığımda dondurulan hattın 3 ay sonra açıldığı, taahhüdünün olduğu ve onun ücretinin çıktığı belirtildi. Ne taahhütten ne dondurma işleminin açılacağından ne de bunların vergisi olacağı söylenmedi. Bunların hiçbirisinin bilgisi hattı açarken verilmedi ve zorunlu tuttular. Bunu başka şubelere sorduğumda aslında Superbox alabilmem için ekstra bir hatta ihtiyaç olmadığını öğrendim. Resmen hat satmak için oyuna getirildim. Hattı kapattırmak için gittiğimde ise taahhütlü olduğu için cayma bedeli ve hat parası istendi. Kullanmadığım ve zorunlu olarak verdikleri hat için kesinlikle bunu ödemeyi kabul etmiyorum. 0536*****95 numaralı hatta ait herhangi bir ödemeyi kabul etmiyorum ve şubeden şikayetçiyim, hattın ücretsiz kapatılmasını istiyorum. Sadece Superbox kullanmak istiyorum.

08 Eylül 2023 19:49 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

15 Eylül 2023 12:51

Huseyin sonuçtan hiç memnun değil

Kullanılmış Modem Ve Kısa Sürede Yüksek Cayma Bedeli Mağduriyeti

Huseyin
12 Eylül 2025 09:48
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Volkan
17 Ocak 2024 16:21

16 Haziran 2023 23:44

27 Mayıs 2024 14:07
Turkcell Superbox Bilgim Dışında Daha Fazla Fatura Tutarı Çıkarmış
Turkcell Superbox Bilgim Dışında Daha Fazla Fatura Tutarı Çıkarmış
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
04 Aralık 2023 16:05