Turkcell Sınırsız İnternet Paketi Mağduriyeti

08 Kasım 2024 18:28

1 senedir Superbox sınırsız paket kullanırken taahhüt yenileme zamanında artık sınırsız paketin olmadığını ve bu sebeple en üst paket olan 400 GB paketini kullanabileceğimi söylediler. Son 3 aylık kullanımlara bakıldığında 350-380 GB kullanımda olduğumu, bu paketin zaten bana yeteceği belirtildi. Ancak bu işlem gerçekleştikten 1.5 hafta sonra 400 GB kullanımının bittiği ve hızın düşürüldüğü bilgisi geldi. 1 gün sonra internet tamamen kesildi. Ve daha paketin yenilenmesine 20 gün var.

Bunun için müşteri hizmetleriyle görüşmelerim hep olumsuz sonuçlandı. Benim aylık kullanım kotamı değerlendirerek "sistemin" uygun gördüğü paketin bu olduğunu ve bunun atamasının yapıldığını belirttiler. Bunu istemediğimi çünkü 1.5 haftada bu kullanımın bittiğini belirttim, ancak yine de bir değişiklik olmadı. Bana verilen saçma öneri ise ek paket alabilirsiniz. 200 GB 600 TL oldu. 1.5 haftada biten 400 GB düşünüldüğünde 200 GB kullanımının 5 günde biteceğini belirtmeme rağmen aynı öneri verilmeye devam etti.

400 GB pakette hızın 5g olduğunu ve bu yüzden bittiğini söylediler. Bu benim sorunum değil, o zaman bu saptamayı değerlendirmeliydiniz dememe rağmen sistem bunu yapıyor diyerek hiçbir doğru yönlendirme, çözüm önerisi bulamadım. 2024 senesinde eski paketimi elde edebilmek için neredeyse 5000 TL internete harcamam gerekiyor. Totalde her şey değerlendirildiğinde burada yaşanacak sorunlar, paket değişiminde aktive edilen hız metrikleri değerlendirilmeli ve buna göre önermeler olmalıydı.

Madem 400 GB pakete geçildiğinde hız faktörü değişecekti, o zaman nasıl bu paketin benim için yeterli olabileceğini uygun gördünüz, anlayamıyorum gerçekten. Hiç kullanıcıyı düşünen ve kullanıcının yanında olan bir yaklaşım gördüğümü düşünmüyorum. Hem cep telefonu hattımı hem de internet seçeneğimi değiştirmek zorunda bırakılmak büyük bir sorun.

08 Kasım 2024 18:29 (Şikayetten 1 dakika sonra)

09 Kasım 2024 08:19

Değerli Müşterimiz, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunuzu inceliyoruz, sonuçlandığında bilgi vereceğiz. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

27 Ekim 2024 17:11

Superbox Kullanımında Anlamsız Veri Tüketimi

Kardelen
08 Ekim 2024 21:22
Superbox Kullanımında Anlamsız Veri Tüketimi
Ayse sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Superbox Veri Kullanımı Şaşırtıcı Derecede Hızlı Tükeniyor

23 Şubat 2025 20:11
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

28 Mayıs 2025 17:20

03 Temmuz 2025 00:23