Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Şebeke İnternet Ve Bağlantı Sorunu

Turkcell Şebeke İnternet Ve Bağlantı Sorunu
10 Temmuz 2024 10:41

Samsun Tekkeköy ilçesinde yaşıyorum. Ailecek 5 hat Turkcell kullanıyoruz. Son 1 yıldır çekim düşüklüğü sorunu, internet var gibi görünse de internet kullanımında sorun, arama esnasında bağlantı problemi, arama sırasında sesimin karşıya gitmemesi gibi sorunlar yaşıyorum müşteri hizmetlerini aradığımda ilk önce cihaz veya sim kart kaynaklı olabileceğini ısrarla söylediler. 5 farklı cihazın Turkcell hat takılı olması problemin cihaz veya sim kart değil de Turkcell şebeke kaynaklı olduğunu gösterir. Tekrar müşteri hizmetlerini aradığımda detaylı inceleme yapıp geri dönüş sağladıklarında şok oldum. Aylık 850 TL fatura ödüyorum ve bunu 5 ile çarpın.
Bu kadar yüksek hizmet bedeli alan bir kurum müşterilerine hizmet sırasına gelince nedense çok vasat davranıyorlar. Detaylı incelemenin sonunda vermiş oldukları cevap; 'talebinizi inceledik ancak şu an olumlu cevap veremiyoruz' oldu.
Aldıkları yüksek ücretin karşılığını hiçbir şekilde müşterilerine vermeyen bir firma. Bundan sonra Turkcell ile olan bütün bağımı koparıp çevremde kim varsa Turkcell kullanmasını da engelleyeceğim.

10 Temmuz 2024 10:41 (Şikayetten 1 dakika sonra)

10 Temmuz 2024 11:07
10 Temmuz 2024 17:48

Yazdıklarım yeterince ayrıntılı olmadı sanırım. Müşterilerinize kazık gibi tarifeler geçirip verdiğiniz hizmetin arkasında duramayan, sorunu çözemeyen, yatırımı hizmeti daha nasıl sağlıklı hale getiririm düşüncesiyle değil de müşterilere daha fazla nasıl kazık atarım düşüncesiyle yapan bir firmasınız. 20 gün sonra tarifem bitiyor ailemle birlikte artık Turkcell kullanmayacağım. Ve herkese Turkcell’in aslında müşterisine önem hizmet vermeyen bir firma olduğunu dile getirerek onların da Turkcell’den çıkmalarını sağlayacağım.

10 Temmuz 2024 21:32

Turkcell pişmanlıktır! Yıllardır kaliteli diye kullandığım Turkcell’in aslında ne kadar vasat olduğunu görmüş bulunmaktayım. İnternet olduğu halde 10 saniyelik videoyu 1 dakikada zor açan, çektiği halde ulaşılamayan ama aslında çekmeyen, arama yaptığım esnada hat düşmeyen, hat düştüğü sırada sesimin karşı tarafa gitmemesi, bunlar yetmezmiş gibi müşteri hizmetlerini aradığımda dalga geçer gibi problem telefonunuzda olabilir demeleri! Ailemde 5 kişi farklı marka telefonlardan kullandığımız Turkcell hat bütün telefonlarda aynı problemi veriyor olması, yüksek fiyatlarla kaliteli hizmet verdiğini zanneden ama aslında vasat bir hizmeti olan firmanın kalitesini göstermektedir. Çözüm olarak hiçbir şekilde iletişime dahi geçmeyen problemi görmezden gelen bir firmadır. Asla Turkcell kullanmayın.

24 Aralık 2024 15:01
Turkcell Şebeke Sorunları: İş Kaybı Ve Memnuniyetsizlik
Turkcell Şebeke Sorunları: İş Kaybı Ve Memnuniyetsizlik
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2024 00:37
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2023 04:13

24 Nisan 2024 20:46