Turkcell Numara Taşımama Engel Oluyor!

21 Kasım 2023 00:20

Numara taşıma işlemi gerçekleştirmem gerekiyor; ancak Turkcell sürekli işlemi reddediyor. Kimlik bilgilerimi güncellemem gerektiği söylendi ve güncellememe rağmen tekrar reddedildi. Numara taşıma yapacağım operatörün kampanyasının süresi bitmek üzere ve biraz önce Turkcell'i arayıp neden reddettiklerini sorduğumda bana sebebi göremediklerini söylediler. A**** isimli bir kişi bunu iletti. Bana 3 gün içinde dönüş yapacaklarını ilettiler ve bir haftadır bununla uğraşıyorum. Kampanyanın süresi bittiğinde mağdur edildiğimde bana dönüş yapmalarının bir anlamı kalmayacak. Nasıl bir sistem ki hiç reddedilme sebebi öğrenilemiyor?

21 Kasım 2023 00:39 (Şikayetten 19 dakika sonra)

Merve
25 Kasım 2023 12:47

72 saat içinde dönüş yapacağınızı söylemiştiniz zaten ama bu süre aşıldı ve hala dönüş olmadı artık dönmeseniz de olur

07 Aralık 2023 12:14

Merhaba Merve Hanım, İletmiş olduğunuz talebiniz hakkında inceleme yapılarak 25.11.2023 tarihinde arandığınızı ancak size ulaşılamadığı için konuyla ilgili SMS ile bilgi verildiğini görüyoruz. Saygılarımızla, Turkcell

Ersin sonuçtan hiç memnun değil

20 Ağustos 2024 13:08
Engin sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2024 00:20

Uğurcan