Gökcan sonuçtan memnun

16 Nisan 2024 14:04

Telefon ekranıma Turkcell uygulamasından bir bildirim geldi. Kapatmaya çalıştım ancak kapanmadı. En sonunda şifreyi girerek işlemi tamamladım ve 'Kim Arıyor? ' aboneliği başlamış olduğunu gördüm. Bu hizmet için aylık 9,90 TL ücretlendirildiğini fark ettim. Aboneliği iptal ettirmek için aradım fakat iptal işlemi gerçekleştirilmedi.

Hat, 80 yaşındaki annemin adına kayıtlı olup, kullanıcısı yıllardır benim. 'Mesaj ile iptal edin' denildiği gibi hareket ettim. Büyük harflerle iptal mesajı gönderdim ancak başarısız olduğu belirtildi ve kontörlerim hesabımdan düşürüldü. Böyle bir durumla karşılaştığım için çok şaşkınım.

Her ay hattıma 300 TL yüklerken veya karttan para çekerken yasal sahibini sormuyorsunuz; ancak bu aboneliği iptal etmek istediğimde sorun yaşıyorum. Bu aboneliği derhal iptal edin. Ekran görüntülerimle her platformda şikayetçi olacağımı belirtmek isterim. Ailemizdeki herkes Turkcell müşterisi ve bu durum devam ederse tüm abonelikleri iptal ettireceğim. Ayrıca 8 GB internet paketi aldım ve bu da çok hızlı tükeniyor. Turkcell'in bu durumu düzeltmesini talep ediyorum.

16 Nisan 2024 14:05 (Şikayetten 1 dakika sonra)

16 Nisan 2024 14:36
25 Nisan 2024 20:50

Kim arıyor aboneliğini benden habersiz yapıp ücret kestiler ve aboneliği hemen iptal ettirdiğim halde o ücreti geri iade etmediler

Nezihe
16 Ekim 2023 12:40

Goksen
16 Haziran 2025 11:43

Ömür
07 Mayıs 2025 16:56
Turkcell Sadık Müşteriye Yüksek Fatura, Yeniye Avantaj!
Muratcan sonuçtan hiç memnun değil

Kim Aramış Servis Hizmeti, Turkcell

Muratcan