Turkcell Genç Yetenek Programı Flowq Uygulaması

07 Mayıs 2023 22:19

Turkcell genç yetenek programında yönlendirmiş oldukları flowq uygulamasına giriş yapamıyorum. Bugün 23:59 a kadar sürem vardı fakat İngilizce testine giriş yapamıyorum. Bu konuyla ilgili yardımcı olunmasını bekliyorum benim için çok önemli oraya kabul görülmesi.

profile profile profile
07 Mayıs 2023 22:19 (Şikayetten 1 dakika sonra)

07 Mayıs 2023 22:23

Şu an uygulamaya giriş yaptığımda ise İngilizce sınavındayken sınav yarıda kesilerek sistemden dolayı kapatıldı. Bu sebep ile ben mağdur oluyorum lütfen yardımcı olabilir misiniz? Bana tanımlanan süre bugün son bulacak şimdiden teşekkürler

07 Mayıs 2023 22:33

Bu şekilde uygulama sınavdan attıktan sonra giriş yapılamıyor.

09 Mayıs 2023 14:13

Meliha

Şevval dönüş oldu mu girebildin mi.

Meliha

Bende giriş yapamıyorum son gün bir iki testinde hep dondu ve sağlıklı olmadı eşleme soruları İngilizce'yi hiç yapamadım uygulama 2 defa attı son hakkım kaldı.

Emre

Ben de aynı şekilde uygulamaya kasması sebebiyle çok zor girdim ama girmeyi başarsam dahi uygulama arka arkaya kendiliğinden kapandığı için giriş hakkım sona erdi.

Emine

Kesinlikle benim için de çok önemli ve flowq da 3 kez giriş hakkı olduğu için ve girilse de sürekli attığı için test sonuçları çok kötü çıkıyor

Genç Kariyer İş Başvurusunda Web Kamerası Sorunu

Gülneva
24 Mart 18:03

Turkcell Genç Yetenek Programı Başvuru Sorunu: E-posta Ve Şifre Hataları

18 Şubat 02:53
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Genç Yetenek Programına Kayıt Sorunu!

İbrahim
06 Şubat 23:19
Turkcell Genç Yetenek Programına Kayıt Sorunu!
Turkcell Kategorileri