Turkcell Flow Q Çalışmayan Uygulama

Meliha
07 Mayıs 2023 23:23

Turkcell genç yetenek programında yönlendirmiş oldukları flowq uygulamasına giriş yapamıyorum. Akşam 5 itibariyle donmaya başladı. Bugün 23:59 a kadar sürem var gönderdikleri Gmail da bu şekilde yazıyor fakat İngilizce testine ve yarım kalan bilişsel yetenekleri tanı testine giriş yapamıyorum. Bu arada keşfet testini uygulama dönmesi yüzünden sağlıklı tuşlama yapamadım geriden geldi sistem muhtemelen yanlış olacaktır. Bu konuyla ilgili yardımcı olunmasını bekliyorum lütfen süresi uzatılsın ve kasma dan dolayı sağlıklı tuşlama yapamadığım iki sınav tekrar edilsin. Geri dönüş bekliyorum benim için çok önemli teşekkür ederim.

08 Mayıs 2023 01:09 (Şikayetten 1 saat sonra)

10 Mayıs 2023 12:54

Değerli Müşterimiz, FlowQ aşamasını 12 Mayısa kadar uzattık. Yaşadığınız teknik aksaklıkla ilgili [email protected] adresine mail göndererek destek alabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Arama Bekletme Özelliği 4 Aydır Aktif Edilemiyor, Çözüm Bekliyorum

26 Ekim 23:19

Yurt Dışında Turkcell Hattımla SMS Alamıyorum, Bankacılık Ve Resmi İşlemlerim Aksıyor

01 Aralık 21:21
yurt-disinda-turkcell-hattimla-sms-alamiyorum-bankacilik-ve-resmi-islemlerim-aksiyor-1.jpg
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell'e Geçiş Sonrası Evde Ciddi İnternet Hızı Ve Çekim Problemi

09 Aralık 20:40