Turkcell Faturama Yansıt Özelliği İle İlgili Yaşadığım Sorunlar

Turkcell Faturama Yansıt Özelliği İle İlgili Yaşadığım Sorunlar
Veysel
19 Temmuz 2024 13:17

19.07.2024 tarihinde Turkcell'den faturama yansıt özelliğinin açıldığına dair bir SMS aldım. Ancak, bu özelliğin aktif edilmesi için herhangi bir talebim olmadı. Aksine, arayıp SMS göndererek kapatma talebinde bulundum ve kapatıldığına dair müşteri temsilcisinden teyit aldım. Bu SMS'i aldıktan sonra hemen Paycell'i aradım ve bilgim dahilinde olmadan faturama yansıt özelliğinin açıldığını belirttim.

Hattın yasal sahibi olmadığım için yardımcı olamayacaklarını söylediler. Evet, hattın yasal sahibi ben değilim fakat yasal kullanıcısıyım. Hattın yasal sahibi olmadığım için bilgim dahilinde yapılmayan bir işlem hakkında bilgi vermeyen Turkcell ve Paycell, daha önce en az 5 defa faturama yansıt özelliğini müşteri temsilcisine bağlandığımda açmıştı.

İş kapatmaya gelince hattın yasal sahibini sordular. Daha da ilginci, Paycell'i hattın yasal sahibi arayıp faturaya yansıt özelliğini kapatmak istediğinde de farklı bir numaradan aradığınız için yardımcı olamıyoruz dediler. Şu an belki de yanıltıldım fakat hiçbir şekilde hattın yasal sahibi ulaşmasına rağmen Turkcell tarafından destek olunmadı.

19 Temmuz 2024 13:18 (Şikayetten 1 dakika sonra)

19 Temmuz 2024 13:43

Hilal sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 2025 23:18

02 Ocak 2024 19:02

Hatalı Hat Kapatma Sonrası Tekrar Açtırma Sürecinde Yaşanan Mağduriyet Ve Çözüm Eksikliği

Betül
12 Temmuz 2025 12:22
hatali-hat-kapatma-sonrasi-tekrar-actirma-surecinde-yasanan-magduriyet-ve-cozum-eksikligi-7.jpg
hatali-hat-kapatma-sonrasi-tekrar-actirma-surecinde-yasanan-magduriyet-ve-cozum-eksikligi-6.jpg
hatali-hat-kapatma-sonrasi-tekrar-actirma-surecinde-yasanan-magduriyet-ve-cozum-eksikligi-5.jpg
hatali-hat-kapatma-sonrasi-tekrar-actirma-surecinde-yasanan-magduriyet-ve-cozum-eksikligi-3.jpg
hatali-hat-kapatma-sonrasi-tekrar-actirma-surecinde-yasanan-magduriyet-ve-cozum-eksikligi-2.jpg
hatali-hat-kapatma-sonrasi-tekrar-actirma-surecinde-yasanan-magduriyet-ve-cozum-eksikligi-1.jpg

Oğuzhan
27 Şubat 2024 08:05
Turkcell: Sistemde Gözükmeyen Borcumu Nasıl Ödeyebilirim?
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2024 06:41

Turkcell Kategorileri