Erkan sonuçtan hiç memnun değil

11 Kasım 2023 19:44

Tavukçuluk firmasına ait e arşiv faturası benim ısrarla mail adresime gönderilmektedir. Lütfen iptal edin.

Turkcell E-Şirket
Sayın erk et ürünleri gıda paz. San. Ve tic. Ltd. Şti,

e-Arşiv Fatura Uygulaması kapsamında düzenlenen BC72023000001051 numaralı, 10.11.2023 tarihli, belgesi, talebiniz doğrultusunda, bu e-posta ile ekte sizinle/firmanızla paylaşılmıştır.

Faturanızı sorgulamak, görüntülemek ve imzalı UBL-TR belgesini indirmek için Turkcell e-Şirket Fatura Sorgulama uygulamasını ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Uygulamaya erişmek için tıklayınız..

11 Kasım 2023 19:45 (Şikayetten 1 dakika sonra)

12 Kasım 2023 14:51
Erkan
14 Kasım 2023 15:32

Bugün tekrar aynı firmanın faturasını benim mail adresime gönderdiniz. Artık sonuçlandırın...

Erkan
15 Kasım 2023 09:38

17 Kasım 2023 tarihine kadar sorun çözülmezse, Gelir İdaresi Başkanlığına şikayet edeceğim.

Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell E Posta Mesajı

Cüneyt
31 Temmuz 2024 17:43
Turkcell E Posta Mesajı

Turkcell Hatalı Fatura ve İade Talebim 6 Aydır Çözülmedi

01 Ekim 16:03
Hayati sonuçtan hiç memnun değil

Hayati
19 Mayıs 2024 01:02

İznim Olmadan Verilen Ticari Elektronik İzin Ve İptal Sürecinde Yaşanan Aksaklık

Cüneyt
11 Ekim 00:04
iznim-olmadan-verilen-ticari-elektronik-izin-ve-iptal-surecinde-yasanan-aksaklik-3.jpg
iznim-olmadan-verilen-ticari-elektronik-izin-ve-iptal-surecinde-yasanan-aksaklik-1.jpg
Turkcell Kategorileri