Hacer sonuçtan çok memnun

26 Eylül 2023 00:58

450 SMS hakkım olduğu halde Ziraat Bankası 4747 SMS bankacılığına mesaj gönderemiyorum. Ücretsiz olması lazım. Hattım Turkcell rahat tarifesi uyarı olarak 0 uyarı kodu veriyor, mesaj gönderilemedi yazıyor. Çözümü nedir acaba neden böyle hata veriyor lütfen yardımcı olur musunuz

26 Eylül 2023 01:00 (Şikayetten 2 dakika sonra)

26 Eylül 2023 14:51

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletişimde bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Turkcell ailesi olarak size tüm kanallarımızdan eksiksiz ve kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz. Her noktada memnuniyetinizi sağlamak bizim önceliğimizdir. Tarifeniz kapsamında her yöne bulunan SMS hakkı dört haneli özel ücretli servis mesajlarını kapsamamaktadır. Paket içeriklerinizi, kullanım hareketlerinizi ve fatura kalemlerinizi Turkcell uygulamamızdan kolaylıkla kontrol edebilirsiniz. İncelemeniz sonrasında soru ve talepleriniz olursa, Turkcell uygulamamız içerisinde yer alan "Yardım" bölümünden iletmenizi rica ederiz. Servis iptali için, TCKIMLIKNO ABONEIPTAL yazıp 4060’a göndermeniz yeterli. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Turkcell uygulamamız içinden "Yardım- Yeni talep İlet" bölümlerinden iletebilir; taleplerinizin durumunu "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Cevat
Cevat

Selam Hacer Hanım bankalara gönderilen SMS ler paketten düşmez ücretlidir. Rahat tarife bu tarz ücret aşımlarına kapalıdır. Bundan dolayı işlem yapamazsınız. :)

Merve sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2024 16:40

Ziraat Bankası 4747 SMS Gönderim Sorunu