Ersoy sonuçtan çok memnun

Pendik'te Sürekli 2G Şebeke Sorunu

Pendik'te Sürekli 2G Şebeke Sorunu
13 Kasım 2024 13:36
Ersoy'un Teşekkür Mesajı
“Eski tip telefonumda kullandığım eşcell hat bölgemde maalesef şebeke çekmiyordu evimde de çekmiyordu bir gün önce Şikayetvar'a yazdım bir gün içinde sorun çözüldü teşekkürler Turkcell”

Merhabalar, ben İstanbul Pendik Kavakpınar Mahallesi Güzel Sanatlar Sokak'ta oturuyorum. Evimde 2G şebeke alamıyorum ve 1 aydır sürekli bu sorunu yaşıyorum. Şimdi hiç yok. Lütfen 2G'ye şebekeyi açar mısınız? Turkcell'in bu sorunu çözeceğini umarım. Şimdiden teşekkürler.

13 Kasım 2024 13:37 (Şikayetten 1 dakika sonra)

13 Kasım 2024 14:13

Değerli Müşterimiz, Turkcell olarak tüm kanallarımızdan eksiksiz ve kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz. Her noktada memnuniyetinizi sağlamak bizim önceliğimizdir. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Detaylı inceleme yapabilmemiz için sorun yaşadığınız konumdan talebinizi iletmenize ihtiyaç duyuyoruz. Turkcell uygulamamızdan “Yardım> Arama ve Bağlantı Kontrolü >Talep İlet” adımlarını izleyerek talebinizi iletmenizi rica ederiz. Taleplerinizin durumunu “Taleplerim” kısmından takip edebilirsiniz. http://turkcell.li/indir Saygılarımızla, Turkcell

Ersoy
14 Kasım 2024 17:28

Aleyna
02 Şubat 2024 22:43
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Avcılar'da Süregelen Turkcell Şebeke Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

16 Ağustos 22:38
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 23:54

Turkcell Şebeke Sorunu: Evde Ve Bina İçinde Çekmiyor