İzinsiz Numara Taşıma Mağduriyeti

08 Aralık 2024 14:18

07.12.2024 tarihli Port In-Numara taşıma işleminde güvenli dijital imza kullandığınız belgelere https://www.turkcell.com.tr/hesabim/ayarlarim/hat-ayarlari/sozlesmelerim adresinden ulaşabilirsiniz. Güvenli dijital imza kullanarak doğayı koruduğunuz için teşekkür ederiz. B002
17528371080 sipariş numarası ile Numara taşıma Talebiniz alınmıştır. İşlem bilginiz dışında ise 0532**32 0000'yi arayınız. B002

Turkcell'e numara taşıma isteğim olmadan gelen mesajlar bunlar. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum derhal! Siz kimsiniz insanlara sormadan numaralarını transfer ediyorsunuz!? Rızam dışıdır, derhal iptalini istiyorum.

08 Aralık 2024 14:16

Müşteri Hizmetlerini aradık. "İsim numara ile uyuşmuyor ben sizi online işlemler görevlilerine aktarıyorum onlar online yapılıp yapılmadığını kontrol edip iptalini yaparlar ve sizi bilgilendirirler" denildi. 22dk aktarmada müzik dinledik. Oyalıyor musunuz ne yapıyorsunuz? BTK veya CİMER'e konuyu aktarıp dava mı açmalıyız illa? Mevcut hattım Turkcell'e geçtiği vakit yapılacak bunlardır, şu an halledebiliyorsanız halledin ve numara ile ilgili tüm işlemleri kapatın. Bunu yapan kişiyi veya yeri de bilmek istiyoruz, bekliyoruz.

08 Aralık 2024 14:20 (Şikayetten 1 dakika sonra)

08 Aralık 2024 15:39

Ben "müşteri"niz değilim. Önce müşteri kime denir bir onu bilmek gerek. Orada ismim yazıyor Berk bey diyebilirsiniz. Sorunumuz çözülmedi bekliyoruz! Kim olduğunu söyleyin burda insanlarda görsün, bizde gerekeni yapacağız... Ya size dava açıp öğrenip insanlara anlatacağız ya da siz olayın nasıl gerçekleştiğini anlatıp, güvenlik açığınızı ve sorunumu düzeltip özürünüzü dilersiniz. Turkcell'e hoşgeldiniz mesajı görürsem tüm kapıları kapatmış olursunuz bu da bilginize ek olsun. Beklemedeyız.

08 Aralık 2024 20:18

Arkadaşlar, herhangi bir geri dönüş almadık fakat otomatik bildirim mesajı aldık. :) Olaya bakın; "Değerli müşterimiz, kimlik bilgilerinizdeki uyuşmazlık sebebi ile X numaralı hattınız için numara taşıma talebi mevcut operatörünüz tarafından reddedilmiştir." sağ ol ya. Büyük olasılıkla personel hatası. Çalıştıkları yere bakınca normal, kuaförden çıkınca tırnağı kırılmasın diye yanlış numara girmiş sanırım veya ofiste light bisküvi, baklava, çikolata partisi yaparken girmiştir. Bende diyorum 22dk neyi bekliyoruz, adamlar eğleniyor biz sorunumuzu çözmek için beklerken. Tüm gün stres yaşattı bize. İyi ki Turkcell almamışım yıllardır Vodafone kullanıyorum çokta memnunum. Sistem otomatik mesaj atıyor bilgiler uyuşmayınca, yoksa hatayı bulduklarından değil. Oyuncak oynuyorlar orada. Kendileri bulsa yazar veya bilgi verirlerdi şimdiye. Haberleri bile yoktur şu an çünkü mesaileri bitti narinlerin, kıyamam. Sorunum kendisi çözüldü Turkcell.!

09 Aralık 2024 08:25
09 Aralık 2024 13:51

Arkadaşım ben size imzalı belge falan vermeyeceğim. Birazdan bu durumu CİMER'e ve diğer yetkili kurumlara bildireceğim. Siz kafanıza göre benim bilgilerim ile işlem yapıp ardından bana şunu bunu yap diyemezsiniz. Dijital imza kullanmışsınız bir de adıma sahte. Sisteminiz taşımayı iptal etmiş zaten o yüzden iptal işlemi yapmama gerek yok fakat bu yaşadığım durumu bildiriyorum. Şaka gibi, bir de gidip evrak falan göndereceğim kendi elimle bu güvenilmezlere?

09 Aralık 2024 14:01

İncelemek için istediğin belgeleri, hat taşıma yaparken isteseniz şu an bunlar olmazdı zaten. Bana bir halt yapabiliyormuş gibi cevaplar vermeyin daha fazla. Kendinizi hazırlayın size toslayacağız o hatayı yapan personelde dahil, bakalım kafanıza göre iş yapmak neymiş veya güvenlik açığınız olmasına rağmen hala gereksiz ve isteksiz bulduğum kişisel belgelerimi istemek neymiş. Avrupa'da da pazarınız var, orada da gerekirse aynı şekilde şirkete dava açacağız hiç sorun değil, bu saçma cevaplarınızı yazanından, bilgilerimi sızdırana kadar tüm sorumluların yüzleşeceği bir duruma hazırlanmanızı öneriyorum. Konu benim için kapanmıştır.

Turkcell Habersiz Hat Taşıma

Bilgim Dışında Numara Taşıma Talebi Ve Yetersiz Destek

13 Eylül 2025 18:07
Merve sonuçtan memnun

08 Ağustos 2023 19:55
Güneş sonuçtan hiç memnun değil

Güneş
13 Ağustos 2024 20:00