Burak sonuçtan hiç memnun değil

İnternet Paketi Alımında Üç Kez Para Çekildi İade Sorunu Yaşıyorum

İnternet Paketi Alımında Üç Kez Para Çekildi İade Sorunu Yaşıyorum
26 Ekim 2024 02:22

Turkcell uygulamasından internet paketi almak için işlem yaptım fakat işlem tamamlanamadı. Tekrar deneyin. Uyarısı verdi ve işlemi iki kere daha tekrarladım. Her seferinde de hata verdi. Daha sonra gördüm ki benden üç işlem için de para çekilmiş (330 TL). Arayıp iptal ettirmeme rağmen para iadesi yapmak yerine faturadan düşmüşler. Bana böyle bir bilgilendirme yapılmadı. Simdi de iade yapamayacaklarını söylüyorlar. Basta mağdur edip para çektikleri yetmezmiş gibi simdi de parayı iade etmeyerek mağdur ediyorlar. Ben paramın hesabıma iade edilmesini istiyorum. Çözülmezse en yakin zamanda hat değiştireceğim hiç memnun değilim

26 Ekim 2024 07:44 (Şikayetten 5 saat sonra)

26 Ekim 2024 10:22
26 Ekim 2024 14:31

Tekrar aramanızı bekliyorum.

29 Ekim 2024 17:09

Sürekli oyalandım, her arayan başka bir talep oluşturmamı istedi hatta bir gün aramalarını beklememe rağmen aramadılar bile. Her biri farklı bir şey söyledi ve sonuç olarak işlemi düzeltmediler benim bilgim dahilinde olması gereken bir işlem bana sorulmadan yapıldı yetmezmiş gibi sistem otomatik olarak paramdan da yemiş faturamdan düşerken bile eksik düşülmüş. En yakin zamanda hat değiştireceğim böyle kotu bir hizmet görmedim. Hem parayı ben bilmeden çekiyorlar hem de geri vermiyorlar bir daha da isim olmaz

Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
26 Ekim 2024 10:24

25 Aralık 2023 01:35

Şevval
24 Ağustos 2023 11:06
Hacer sonuçtan çok memnun

13 Ağustos 2024 21:18
Sevcan sonuçtan hiç memnun değil

Sevcan
15 Nisan 2024 14:43