B002 Turkcell SMS Kodu

17 Şubat 2024 19:16

Turkcell B002 kodu ile mesajlar alıyorum. Partilerden mesaj almak istemiyorum, lütfen bu tür mesajları göndermeyin. Artık yeter, sıkıldım. Şimdi 250 karakteri tamamlamak için uğraşıyorum, ancak hala 250 karakter dolmadı. Sizden de şikayetçiyim.

19 Şubat 2024 08:55 (Şikayetten 1 gün sonra)

19 Şubat 2024 08:56

Merhaba Yasin Bey, Firmalar Turkcell alt yapısı üzerinden SMS gönderdiği için hattınıza ulaşan SMS’lerde Turkcell kodu görünmektedir. Firmalar 3 operatör üzerinden de toplu mesaj hizmeti satın alabiliyor ve dilediği kodla SMS gönderebiliyor. Bu durumlarda operatörlerin dahiliyetini olmamakla birlikte ilgili firmayla iletişime geçmenizi rica ederiz. 3. kişilerin ürün ve hizmetlerine ilişkin pazarlama içerikli SMS’lere (ticari elektronik ileti) yönelik talebinizi Elektronik Ticaretin Düzenlemesi Hakkındaki mevzuat gereğince doğrudan ürün/hizmeti tanıtılan (mevzuat kapsamında hizmet sağlayıcı konumunda olan) kişi/kuruluşa, söz konusu SMS’lerin sonunda belirtilen yöntemle iletmeniz gerekmektedir. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Çağrı
13 Şubat 2025 15:29
İstenmeyen Mesajlar İçin Acil Çözüm Talebi

Özgür
28 Ağustos 2024 17:13
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Ferhat
17 Haziran 2023 19:51
Turkcell Onaysız Ticari / Siyasi İletiden Bıktık

04 Kasım 2024 15:42
Turkcell'den Gelen Gereksiz Mesajlar Ve İletişim Özgürlüğünün İhlali
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell B002 Mesajları Engellenemiyor

26 Ocak 2025 14:46